Itsenäisen päätösvallan puolesta - För suveräniteten

Ota yhteyttä adressin tekijään

Musta Torstai 21.06.2012

2012-06-21 12:31:33

Arvoisa adressin allekirjoittaja,

Tänään Eduskuntamme äänesti Euroopan vakausmekanismin puolesta äänin 104-71, poissa 25.  Täten Suomi luopui tärkeimmästä itsenäisen valtion tunnusmerkistään, omasta taloudellisesta päätösvallastaan.

Olen päivittänyt adressin pääsivulle listan JAA-äänensä antaneista kansanedustajista.

Olen pahoillani,

Alexander Holthoer

 

Bäste mottagare,

Idag röstade vår Riksdag för den Europeiska stabilitetsmekanismen med rösterna 104-71, borta 25. Därmed gav Finland bort det viktigaste kännetecknet på en självständig nation, sin ekonomiska beslutanderätt.

Jag har uppdaterat adressens huvudsida med en lista på de riksdagsmän som gav sin JA-röst.

 

Jag beklagar,

Alexander Holthoer


Alexander Holthoer

Euroopan vakausmekanismia vastustava mielenosoitus 19.06. 17.00

2012-06-18 23:20:11

Hei

Korjaus päivämäärään!

Välitän viestin, että Euroopan vakautusmekanismia vastustava mielenosoitus järjestetään Eduskuntatalolla tiistaina 19.06  kello 17-19.00.

 

ystävällisin terveisin,

Alexander Holthoer


Alexander Holthoer

Mielenosoitus 17.06 17.00

2012-06-17 19:47:07

Hei

Välitän viestin, että Euroopan vakautusmekanismia vastustava mielenosoitus järjestetään Eduskuntatalolla tiistaina 17.06  kello 17-19.00.

 

ystävällisin terveisin,

Alexander Holthoer


Alexander Holthoer

Itsenäisen päätösvallan puolesta

2012-06-17 14:04:44

Arvoisa adressin allekirjoittaja,

 

Ilmeisesti EVM-äänestys käydään Eduskunnassa tiistain 19.06.2012. Perussuomalaisten ja keskustalaisten tekemän välikysymyksen lopputuloksen perusteella, näyttää uhkaavasti siltä että hallituksen ja opposition rivit eivät tule rakoilemaan tässä itsenäisyytemme kannalta kohtalokkaassa äänestyksessä. Kuten eräs pääministeripuolueemme edustaja vastasi, kun mielenosoittajajoukko viime keskiviikkona 14.06 kysyi häneltä "Miksi?" ja vastaus oli "koska olen hallituspuolueen jäsen".  Puoluekuri ja -uskollisuus vievät meitä nyt sokeasti ja vailla kansanedustajien kokemaa henkilökohtaista vastuuta napinpainalluksestaan.

Tämä adressi jää pysyvästi avoimeksi muistuttamaan EVM-äänestyksessä päätöksen tehneitä meistä, jotka menetimme uskon edustukselliseen demokratiaan juuri heidän toimistaan johtuen. Olemme vannoneet panttaamaan sen ainoan äänemme sellaisille kansan edustajille, jotka ovat asettaneet ja asettavat maan ja kansalaisten tulevaisuuden hyvinvoinnin etusijalle suhteessa Euroopan poliittisiin ja ylikansallisiin instituutioiden talousintresseihin.

Pyydän edelleen jakamaan tietoa adressista lähipiireillenne.

ystävällisesti,

 

Alexander Holthoer


Alexander Holthoer

Adressi elää kääntöpisteessä

2012-06-11 00:38:07

Lämmin kiitos allekirjoituksestasi.

Tuhannen allekirjoittajan merkkipaalu saavutettiin tänään, sunnuntaina kello 16:21 ja adressin viides vuorokausi toi edeltäviä kolmea päivää enemmin allekirjoituksia.
Tämä on nyt vuoden 2012 nopeiten kasvanut adressi.
Tavoitteena on pitää tämä adressi avoinna niin pitkään kuin mahdollista, mikäli Eduskuntamme päättää myöntävästi osallistumisestamme EVM:ään ja päätöksen seuraukset pikkuhiljaa valkenevat suomalaisille. Jotta muistaisimme ja he tietäisivät.


Ensi viikolla Eduskuntamme aloittaa asian käsittelyn ja olen aikeissa edeltävänä päivänä lähettää kansanedustajillemme *.pdf-kappaleen sen hetken allekirjoittaneiden listasta.

Mitä suurempi paperinippu, sen parempi. Pyydän edelleen että aktiivisesti välittäisitte tätä adressia käytettävissänne olevia kanavia käyttäen.

 

kunnioittaen ja kotimaan puolesta,

 

Alexander Holthoer


Alexander Holthoer



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.