Orjatyön teettäminen on lopetettava!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Orjatyön teettäminen on lopetettava!.

Ilot on monet ...

#1 työn teettäminen

10.03.2012 22:17

Tämä johtuu siitä,että maata on hallinnut sosialidemokraattinen vasemmisto siipi.Köyhyys on ollut tavoite,suvaitsevaisuus,pakolaiset,vähemmistöt,seksiasiat,sun muut höpötykset.Naureskeltu vain asioille ja esitetty kiiltokuva naista,kaunista ja lempeää.Onhan nimenomaan ollut kysymys naisten asemasta ja tasa-arvosta.Tasa-arvohan saavutetaan silloin,kun kaikki ovat köyhiä ja sama palkka kaikilla,ei sillä ole ollut merkitystä mitä rahalla saapi.Kun tuottavuuskin on kärsinyt.
Johtajat ovat voineet hoitaa asiansa vapaasti miljoonien ja kymmenien miljoonien-,jopa satojen miljoonien vuotuiset tulot itsellensä.On siitä varmaan mainittu,että tuloerot ovat kasvaneet.
Vasemmisto tarvitsee köyhiä äänestäjiä.

#2 Työnteettäminen

10.03.2012 23:06

Homo Pekka saa suurta palkkaa virasta ja korjailee vain asuntoja,remontoipi ja myypi suurella voitolla,verottomana.Näin tekevät kaikki muutkin,on virkatyöläiset,armeijassa,kunnalla,seurakunnalla...
Aina peruspäivärahallisella,se ei yleensä,kuitenkaan onnistu,koska silloin katsotaan hänen olevan työssä ja ne päivät,joutuu merkkaamaan työpäiviksi ja niiltä päiviltä ei voi saada rahaa.
Toisin on asianlaita työssä olevalla,palkan nauttija herroilla,monta virkaa ja työtä myöskin omientöiden ohella.Tienaa hyvin pimeenä tai lakiinkin perustuen.Lait eivät missään tapauksessa ole suomessa tasavertaiset,puhutaan vain oikeusvaltiosta ja todellist harmaat miehet ovatkin suurituloisia herroja.Köyhällä kun ei ole varaa tienatakaan.

Kyykytys kuriin!

#3 KOKOOMUKSEN vika!

11.03.2012 12:09

Kyllä tämä nykyinen meno on Herrapuolueen aikaansaannosta!
Rikkaat paskiaiset haluavat kaiken ilmaiseksi joten mistäs se on helpompi repiä kuin köyhiltä ja työttömiltä. Herrat senkun rikastuu ja työttömät pidetään nälkäliekassa.
Hah hah.

#4 Re: työn teettäminen

11.03.2012 17:15

#1: Ilot on monet ... - työn teettäminen

Demareilla ei ole mitään tekemistä tämä asiaan kanssa.
Laki ja asetukset on valtaansaatettu Kokoomuksen vallassaolon aikana.
Kokoomus haluaa keskittää vallan rikkaille ja hurreille ja on tähän saakka onnistuntu siinä mainiosti, kun kaikki muut syyttelevät toisiaan ja sulkevat silmänsä tosiasioilta.
Demareilla ei ole nykysuomessa juurikaan sananvaltaa joten siitä asiasta on turha leukojaan louksuttaa.

Hah hah.

#5 Re: Työnteettäminen

11.03.2012 17:17

#2: Vasemmisto tarvitsee köyhiä äänestäjiä. - Työnteettäminen

Äläkä sinäkään siinä vouhka vihreistä tai homoista. Niillä ei ole mitän tekemistä nykyisen työvoimapolitiikan kanssa. Jos te onnettomat edes JOSKUS keskittyisitte kokoamaan voimanne yksissä tuumin OIKEAA vihollista vastaan, niin ehkä tähänkin asian saataisiin muutos.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.03.2012 17:32


Pete

#7 ...

11.03.2012 18:00

Heh, meidän työpaiakan pomo sanoi ettei kukan poistu ennenkuin kaikki ovat allekirjoittaneet tämän adressin. No nyt on nimet alla. :D

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.03.2012 18:20


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.03.2012 18:22


Sorrettu riistetty

#10

12.03.2012 02:26

Vielä suurempi ongelma kuin palkkatukityö surkealla palkalla on mielestäni tämä kuntouttava työtoiminta, työelämävalmennus (millä nimellä sitä kutsutaankin) ja lähes kaikkiin työkkärin kursseihin ympätty kuukausien työharjoittelu, joista työtön saa vain työmarkkinatuen + 9 €/päivä. Voisiko tämän todella sikamaisen hyväksikäytön muodon lisätä myös tuohon adressiin?
Järkimies75

#11 Realismia

12.03.2012 10:44

Jos töitä ei löydy nykyisellä minimipalkalla, ei työtä löydy isommalla minimipalkallakaan. Ei kellään ole velvollisuutta maksaa Preka-Eetulle hänen oikeaksi katsomaansa palkkaa. Jos minimipalkkoja nostetaan, työttömyys lisääntyy. Työttömiltä riistetään oikeus tarjoutua duuniin sellaisella palkalla jonka joku maksaisi.

Ongelma on tukijärjestelmässä. Tuet pienemmiksi, mutta siten ettei tuet tipu heti pois. Ja tietysti nollavero pienituloisille.
Pikku Myy
Adressin tekijä

#12 Re: Realismia

12.03.2012 12:32

#11: Järkimies75 - Realismia

Ellei kellään ole velvollisuutta maksaa työntekijälle hänen oikeaksi katsomaansa palkkaa, tarkoittaako se sitä että työorjuus on sallitava?

Kyse ei ole siitä pitäisikö pienituloisten työstä maksettavaa tukea Vieläkin pienentää, vaan siitä että ihmisten tuloeroja on pienennettävä.

Kukaan ei itse TARJOUDU vapaaehtoisesti orjatöihin. Minimipalkkojen nostaminen ei vaikuta työtömyyden lisääntymisen, mutta siihen kyllä kuinka motivoitunesti ihmiset lähtevät töihin. Nykyinen minimipalkka ei riitä edes yksinelävän lapsettoman aikuisen välttämättömiin päivittäistarpeisiin, satikka sitten perheellisen.

Muutaman satasen korotus minimipalkkaan ei maata kaada, kun sitä verrataan keski- ja suurituloisten ansiotuloihin.

Pienituloisten ihmisten tukia EI saa leikata sentiäkään enempää.

Jos koko ajan nostetaan keski- ja suurituloisten ihmisten ansiotuloja ja tukia, sekä myönnetään heille enennevässä määrin vero- ym. heloptuksia, on ennenkaikkea Väärin, että samalla aikaa pienituloisten ja köyhien elintasoa ajetaan alemmas ja alemmas.

Tulo-eroja on tasattava leikkaamalla keski- ja suurituloisilta joilla kyllä on selkeästi varaa tinkiä elintasostaan.

Pikku Myy
Adressin tekijä

#13 Re:

12.03.2012 12:37

#10: Sorrettu riistetty -

Tyharjoittelu/työelämävalmennus on kyllä orjatyötä sekin, mutta toisin kuin palkkatuella työskentelevä, työharjoittelija/työelämävalmennettava on siinä mielessä paremmassa asemassa, että hänellä on oikeus ja mahdollisuus saada toimeentulotukea ja normaali asumistuki.

Tämä seikka ei tietenkään poista sitä tosiasiaa, että nyky-yhteiskunta riistää ja hyväksikäyttää tälläkin tavalla nurkkaan ajettuja työttömiä.

Pikku Myy
Adressin tekijä

#14 Käyttäytykää nätisti.

12.03.2012 12:42

Olen valitettavasti joutunut poistamaan muutaman täysin asiattoman kommentin.
En halua rajoittaa mielipidevapauttanne, mutta ehkä on kuitenkin viisaampi pitää ne kirveet kaivossa. ^___^

Vieras

#15

13.03.2012 11:39

Telemarkkinointifirmoissa tätä palkkaorjuutusta ja palkkavilppiä harjoitetaan järjestelmällisesti. Hyviä esimerkkejä mm. Finnish Online Oy, Scandic Media, Satamacenter Oy (Dna-huijaus) ja 02100 Numeropalvelu.

Näiden firmojen vastuuhenkilöt tulee pistää koko elämän kestävään liiketoimintakieltoon sekä sen lisäksi pitkiin ehdottomiin linnatuomioihin.
Kokoomus ulos Suomesta.

#16 Re: KOKOOMUKSEN vika!

13.03.2012 11:54

#3: Kyykytys kuriin! - KOKOOMUKSEN vika!

Kokoomuksesta tämä kaikki johtuu ja niin kauan kuin tämä suurrikkaiden ja optionnostelijoiden takapuolta nuoleva juppipuolue on hallituksessa, niin kauan jatkuu myös työntekijöiden kyykyttäminen, ilmaistyön teettäminen, työnantajien nuoleskelu, laittomien työsopimusten tekeminen, asiakirjojen pimittely (mm. Kreikka-asioissa, harmaan talouden muistioissa) yms.

Kaikkien vedätysfirmojen ja palkkavilppiä harjoittavien huijarifirmojen toiminta on yleistynyt selkeästi heti Kokoomuksen tultua "hallitusvastuuseen" v. 2007. Samalla ovat yleistyneet ja tulleet huomattavasti röyhkeämmiksi erilaiset roskaperintäyhtiöt kuten esim. Lindorff Oy, Intrum Justitia Oy, Aktiv Kapital Oy sekä kaikki pikavippifirmat.

Samaan aikaan Kokoomus kuitenkin kurittaa pien- ja keskituloisia veronmaksajia tasaveroillaan ja "vastuunkantamista" hokevan pääministerinsä johdolla vierittää vastuuta pien-ja keskituloisille omista casinopeleistään, 6 miljardin euron Kreikkapaketeistaan, jonne veronmaksajien rahat menevät kuin Kankkulan kaivoon yms.

Syyllinen  koko Suomen elinolojen heikentymiseen, työntekijöiden häikäilemättömään kusettamiseen, terveyspalvelujen ja perusoikeuksien alasajoon, eläkeikien nostamiseen yms. on yksin Kokoomusm joka sai vaalivilpillä, oman puolueen kansanedustaja Eero Lehden omistamien huijausgallupfirmojen ja valtamedian tuella keploteltua itsensä sekä eduskunta- että presidentinvaalien voittoon.

 

 

Pikku Myy
Adressin tekijä

#17 Re: Re: KOKOOMUKSEN vika!

13.03.2012 23:45

Kisu

#18 Re:

28.03.2012 00:31

#10: Sorrettu riistetty -

Kyllä sinä oletkin riistetty kun joudut tekemään jotain saadaksesi työmarkkinatukea. Olin itse samanlainen 10 vuotta sitten, elelin työkkäreillä ja sossunrahoilla, kirosin kun jouduin kursseille tai "harjoitteluun"... Eräänä päivänä päätin että MINUN on tehtävä jotain jos haluan loukusta pois, menin parille aikuiskoulutuskurssille, toisella tärppäsi, nyt liksa 2700 (autonkuljettaja) eli kyllä noista poi pääsee jos tekee asenneremontin ja lopettaa kitisemisen. Miksi ajattelet "JOUDUN tekemään työtä työmarkkinatuella", miksi et ajattele "SAAN ilmaista rahaa muilta yhteiskunnan jäseniltä JA minulla on MAHDOLLiSUUS saada edes jonkinlaista työkokemusta"... Häpeä itseäsi, sinä se riistäjä olet: Loisit muiden rahoilla ja kehtaat vielä valittaa.

kisu

#19 Re: Re: Realismia

28.03.2012 00:39

#12: Pikku Myy - Re: Realismia

Miksi minun pitäisi leikata omasta elintasostani? Maksan nyt jo 25% veroa eli joka kuukausi teen viikon töitä ilmaiseksi. Eikö se riitä? Miksi minun täytyy herätä aamulla viideltä ja lähteä töihin vain sen takia että joku toinen voi istua kotona tekemättä mitään? Tuo on hauskaa ajattelua että rangaistaan niitä jotka käyvät töissä ja tuupataan lisää rahaa niille jotka eivät käy. Sillähän Suomi saadaan nousuun. Köyhyys ja työttömyys ovat hyvin pitkälle miltei joka tapaukessa omia valintoja tai suoraa seurausta omista valinnoista.

 

Palmroos

#20 Protestilaulu

30.04.2012 07:10

Tässä teille piisi, ihan omatekemä:
http://www.youtube.com/watch?v=IPmOH_XuFWI

Vieras

#21

14.05.2012 11:17

On hyvä jos joku haluaa asiaan puuttua, tein n. 7v palkkatuki, ja 9€ töitä kaupungille lupauksena vakinaistaminen, kuinkahan paljon näitä 9€ töitä teetetään,ns. syrjäytymisen ehkäisyä, kiinni työelämään ym. nimikkeillä, varmasti kortistot ovat kauniimpia ja jos et ota vastaan näitä ns. "töitä" on siitä seuraamuksia. Näistä esim 9€ töistä kun ei kerry eläkettä, on siis varmasti tulossa "eläkepommi", usein ko tuen saaja vielä joutuu useammalle "luukulle".
KYRPÄ

#22 ALLE 2000 TONNIN EN TÖIHIN MEE! HUOM KAPITALISTI MAKSAA VEROT EN MINÄ ! :(

06.10.2019 00:04

     ()    

 

2000   ON KOHTUU HINTA!

 

VEROT -_50%  =1000!!!???

 


MARKKA TAKAS EEUU VÍTTUUN MATUT HIRTEEN HAKARISTI SALKOON!