Pelastakaa Rubluutti

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pelastakaa Rubluutti.

Mortti ja Vertti

#26 Silkkaa typeryyttä!

27.06.2013 16:00

Jättäkää se ruplutti rauhaan jo. Menkää tonkimaan Estonian hylkyä.

 

Nortti Nörtti

#27 Syvyys

27.06.2013 20:18

"M/S Estonian hylky on erityislain nojalla rauhoitettu onnettomuudessa hukkuneiden hautapaikkana (syvyys n. 80 m)."
Ei kai Rubluutin uppoamispaikkaa ole lailla siunattu hautapaikaksi? Panaman kanavassa ei varmaan ole noin syvää? Voinko onnistua snorkkellin avulla suketaa sen ylös? Saahan sitten heti alkaa koodata?
Erkki Köykytin

#28 Panaman kanavasta ja Rubluutista

28.06.2013 04:44

Panaman kanavan syvyys on 12 metriä. Tämä on tietysti syväys laivaliikenteelle, mutta voimme luotettavasti arvioda, että tuskipa 20 m syvempää monttua löytyy. Rubluutin ylösonkimisessa en näe suurempia ongelmia. Kun Rublutti on luovutettu kansalaisvaltuuskunnan haltuun, kuten vaadimme, saamme myös lähdekoodin käyttöömme.

Saat alkaa heti koodata.
Lopettakaa jo pelleily

#29 Teistä ei ole koodaamaan!

28.06.2013 07:27

Ei teistä ole sukeltamaan eikä koodaamaan. Jättäkää ruplutti rauhaan, se saa olla Estonian seurassa.

 

Komulainen Jari

#30 Sukellusvene

28.06.2013 12:48

(vähän käytetty) tilattu Neuvostojenmaasta. Se on varustettu SM EVM-tietokoneella ja koodaus alkaa heti kun kanavan vesi on valutettu Rubluutista pois.

http://www.skrolli.fi/neuvostoliiton-ja-it%C3%A4blokin-tietotekniikan-historiaa

Erikki Köykytin

#31 Väärää tietoa sukeltajista ja sukelluksesta

28.06.2013 17:02

Ihan snorkkelipelillä tuo kanavasukellus ei onnistu, pitäähän siellä pohjassa vähän haroakin ja tutkailla parasta nostotapaa. Toisaalta laitesukelluksena 20m lienee helppoa nakki. Olen kuitenkin saanut luotettavasta lähteestä tietää, että Rubluuti on varustettu pelastusnarulla, poijulla ja poiju taas vilkkuvalla ledivalolla - tämä kaikki tietysti noin vertauskuvallisena tietona. Varmasta lähteestä on näet kerrottu, että Rubluutin toimimattomuutta varten on kehitetty suunnitelma B. Se perustuu neron paluuseen ja rubluutin uudelleen virittämiseen. Siihen saakka maljayhteisön tulee vain jotenkin kärvistellä, selvitä hengissä ja pakoilla lakisääteisiä velvotteita.

Me allekirjoittajat emme kuitenkaan tyydy tähän. Rubluutti on osa kansallista kulttuuriperintöä ja se täytyy saada yleiseen käyttöön. Kun kerran värkki on jätetty heitteile, me voimme yhdessä ja laillisesti omia sen.
Vitjamuna Kutvonen

#32 Miksi?

29.06.2013 07:25

Miksi te haluatte sukeltaa ja ohjelmoida koko ajan? Rupluutti ei ole yleisön omaisuutta, joten ohjelmoikaa omat ohjelmanne alusta loppuun. Ja hommatkaa 50 metriin upotettava Kessler-tyyppinen sukelluskello, siellä voitte ohjelmoida sydämenne kyllyydestä uutta rubluttia Visual Basicillä ilman että häiritsette muita ihmisiä. Voitte aloittaa kellossa oman ohjelmointinne heti, mutta jättäkää alkuperäinen rauhaan.

Kaija E O Koo

#33 Sisäpiirin

29.06.2013 16:18

tietoa:
Joesuun puoluekokouksessa kirjataan Ps:n hallitusohjelmaan Rubluutin pelastaminen. EU:n ja Euron vastustamisesta luovutaan turhana, koska EU:sta tulee Rubluutin tuoman kassavirran avulla Suomen Unioni.
Aloitteen tästä on tehnyt eräs etevä oikeusturvatoimittaja.
Mauno Mäkärätin

#34 Re: Sisäpiirin

30.06.2013 07:35

#33: Kaija E O Koo - Sisäpiirin

PS on aivan omituinen puolue, ei voi kuin ihmetellä noita teemoja. Luulisi, että on EU:n vastustaminen olisi kuitenkin tärkeämpää.

Erkki Köykytin

#35 Rubluutin laillinen omistusoikeus - ja kakkia kanssa

30.06.2013 16:02

Rubluutti oli vedätysvälineenä Wincapita-nimisessä rahankeäysrikoksessa. Arvelisin, että niillä 8.000 rahansa menettäneellä olisi se suurin oikeus Rubluuttiin, hehän koko lystin maksoivat. Rikoksentekovälineenä se ei ainakaan ole rikoksen tekijän tai tekijöittensä hallussa ja omistuksessa enempää, kuin on Bodom-järvellä kiven alle piilotettu vasemman jalan miesten kenkä.
Graalia Finland Oy:n omistusoikeus Rubluuttiin on vähintäänkin kyseenalaista.Graalia Finland Oy on myöskin luopunut Rubluutin kehittelystä ja markkinoinnista laitteen suorittaman syväsukelluksen vuoksi.

Jos me - addressin allekirjoittajat siis - yhteisvoimin nostamme laitteen pohjasta, niin sehän on jo merilain mukaan pelastajansa omaisuutta. Muinaismuistolaki ei asiaa muuta, koska Rubluutti sentään niin kauan ole ollut vajoksissa, että se olisi suojeltu hylky.

Nimiä lautaan vaan, että saadaan tämäkin asia alulle - me voitamme!
Rane Rupluutti

#36 Mulla on hirveä into päällä!

04.07.2013 11:27

#35: Erkki Köykytin - Rubluutin laillinen omistusoikeus - ja kakkia kanssa

Oletko hommannut jo vehkeet että pääsee sukeltamaan? Voidaanko ohjelmointi suorittaa siellä kellossa jo nostovaiheessa, jos on lisähappea ja heliumia? Äläkä satana vaan sano, ettei ole mitään seoshappea hankittuna!

Olen ohjelmoinut aikaisemmin konekielisen Ankarat Varikset -pelin (engl. Angry Birds), Nodre Damen kellojen soiton Pascalilla ja Algolilla, Pisan kaltevan tornin Eiffelin kielellä, Eiffelin tornin iltavalot Java 350:llä sekä C++:lla ja viimeksi Ilkka Kanervan näköisropotin Lispillä.

Varmaan on siis Cv kunnossa, älä muuta luule.

Tässä ei nyt pelkät nimet auta, vaan hommaat nyt sen sukellukellon ja seoshapen sekä jonkun uudenkarhean 386:sen, jossa DOS saadaan pyörimään kunnolla. Ylikellotettu 286 käy myös. Töihin nyt, into on kova.

Ps. Hommaa lentolippu Panamaan pakasterahtiluokassa. En pidä liiasta lämmöstä eikä siitä pidä ylikellotetut koneetkaan.

Koodari

#37 Sukelluskellon

05.07.2013 11:52

386-tietsikkaan on lisätty numeronmurskain eli 387-matematiikkaprosessori. Sukelluskellon ilma on happi/suolistokaasu-seos(ilokaasu). Sukelluskellossa on sohva, jolla maaten koodaus alkaa välittömästi, alushoususillaan. Kaasuseosta väkevoitetään koodatessa, pintaa kohti noustessa.

Liuhuletti

#38

06.07.2013 22:09

Konnevedellä tänään havaittu auto jossa monia antenneja pystyssä, viranomaisrikolliset kuuntelevat ajatuksianne näin kesälläkin, he eivät lepää, ennen kuin viimeisenkin pienen ihmisen äkkirikastumismahdollisuus on taltutettu
Miina Kenttä

#39 Ei näy ei kuulu!

07.07.2013 15:39

Ei näy sukelluskelloa, ei seoshappea, ei kylmätilan rahtilentolippuja eikä ylikellotettua DOS-konetta!!! Mikä tässä mättää? Itse halusit pelastaa kansallisomaisuuden mutta mitään ei näy eikä kuulu. Taitaa olla niin, että et edes ollut valmis mihinkään pelastushommiin, vaan halusit vaan oman tekstisi näytille. Oikea nössö olet, tässä ei mitkään nimet auta mitään vaan todelliset teot! Ymmärrätkö?

Tapat kaikkien innon ensin lupaamalla ja sitten olet itse tekemättä mitään!

Erkki Köykytin

#40 Rubluutti paikannettu

24.07.2013 05:02

Rubluutti on juuttunut tasolle -14m pinnan alle. Yllätyksekseni sillä on myös pikkuveli SkyTrader upoksissa tasolla -6 m. Paikannustieto tässä: http://www.myfxbook.com/members/graaliafinland

Nyt kun Rubluutti on luotettavasti paikannettu, voimme ryhtyä suunnittelemaan pikaista pelastusoperaatiota.

Palaan asiaan kun saan kompressoin ensin käyntiin.

Vieras

#41 Rubluutti

10.01.2014 19:41

todennäköisesti kuitenkin upotettu Laatokkaan, Valamon länsipuolelle, Valuuttalahteen, rantaan huuhtoutuneiden -64 v Ruplien määrästä päätellen.

Wäinö Zitron

Volgan pakoputkien salakuljettaja