Konemusiikki kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Konemusiikki kiellettävä.

janne taskinen
pieksämäki

#51

16.07.2008 23:19

No on jollain huolia. pää kannattas kiskaista pois perseestä ettei sekoais pahemmin.
anneli mansikka
helsinki

#52 Vitun pelle

17.07.2008 01:19

"PS. Myös ohjelmistopiraattien alullepanema ns. Assembly-tapahtuma johdattaa osallistujiaan konemusiikkiin ja sitä kautta huumeidenpiikityskulttuuriin, mikä on yksi lisäsyy miksi myös Assembly-tapahtuma tulisi kieltää vahingollisena. Assembly-tapahtuman kieltämiseksi olen tosin jo laatinut oman adressinsa, joten siitä ei tässä yhteydessä enempää." ei huoh, tapa ittes.
Markus Heinonen
Helsinki

#53

17.07.2008 02:04

Saunan taakse tollaset. Kapeanäköinen apina, kohta kiellät varmaan hengittämisenkin koska se johtaa huumeiden käyttöön.
Kari Lehti
Turku

#54 Ihmettelenpä vaan...

17.07.2008 10:56

Miten näin moni kommentoija ei voi olla huomaamatta adressin olevan parodia? On Suomen nuorison sarkasmianturit aika heikoilla. Ja vielä noin kärkkäästi vaativat Sakkea tilille. Viimeistään Assemblyn kieltämisen kohdalla tuli itselleni repeämä...
Kaarlo Laakkonen
Muhos

#55

17.07.2008 12:39

Taida tietää Sakarias edes mistä puhuu: "tegno"
Isot pojat kiusasivat Sakariasta Konemetsä-tapahtumassa? =(

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.07.2008 12:42


Matti Hakola
Vaasa

#57 You must be kidding...

17.07.2008 13:22

Jaha, eli sitten aletaan kieltää kaiken maailman musiikkia joka vähääkään muistuttaa konemusiikkia, kuten industrial, industrial metal jne. jne.
Ei oo todellakaan musiikin vika että ihmiset tarttuu huumeisiin, oma päätös siinä kuitenki vaikuttaa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.07.2008 14:00


asdfagasd fdasdf
dasd

#59

17.07.2008 15:35

Kyllä tottakai jokainen ihminen joka kuuntelee ";HEVIÄ" on varmasti myös saatananpalvoja, joten sekin pitäisi kieltää. Myöskin autot aiheuttavat kolareita, nehän pitäisi kieltää. Äly hoi älä jätä...
Arto Toivonen
Hämeenlinna

#60 kaikkee sitä saa lukeekkin..:)

17.07.2008 16:21

mitähän tuo "konemusiikki" mitäs se nyt sit tarkottaa sanokaa yksin eri musiikkiryhmä minkä biisejä ei tehdä koneilla? esim iskelmä niitä biisejä hiotaan ja miksataan ja tehdään, ihan samoilla laitteilla kun kun millä esim proge houcee..tosin proge houcee tehdään melkein pelkillä koneilla mut mikä nyt sit on konemusiikkia... :) ja ihan vitun sama komppi/rytmi joka iskelmä biisissä on mikä voi viedä ihmisen transsiin ja sen jälkeen mömmö maistuu... :)
ja itse vihaan huumeita kaikki huumeidenkäyttäjät pitäs tappaa mut en mä kyl se musa kun musa saa jäädä!!! tänne vois joku entinen huume mies kertoon vähä totuutta mut epäilen et se kuka on esim epoo vetäny niin se siitä musasta enään mitään tajua kuhan hötkyy ja pomppii... :) tää on vähä kyl väärä tapa saada huumeet pois maailmasta...sama kun aina jos joku alle 18v. ampuu ihmisiä niin se on pelien syy... :) kyl se on sairaus,kaverit/seura,tyhmyys,traumat ja jossain osin vanhemmat/koti mistä tämmönen johtuu ja ykskään noista ei johdu musiikista,peleistä ym...
Miia
Lohja

#61 vuosisadan vitsi

17.07.2008 23:28

Hahaha.. Toivottavasti oli vitsi.. Miten ois jos vedetään nollatoleranssi tetriksen pelaamiselle?

Joo ei näin.. Musiikkia ei voi kieltää ja tietystä genrestä pitäminen on mielipideasia.. Siitä ei voi kiistellä..
Sakari S.
Helsinki

#62

18.07.2008 01:33

Te ihmiset ette nyt oikein ymmärtäneet. Sakarias ei tietenkään tarkoittanut konemusiikilla kaikkea musiikkia, jonka tuotannossa on jossain vaiheessa käytetty koneita, vaan pelkästään koneilla tuotettua teknoa, trancea, housea ja muuta vastaavaa elektronista musiikkia, joka varmaan monen korvaan (minunkin) kuulostaa luotaantyöntävän epäinhimilliseltä, oudolta sekä toistuvuudessaan ja kappaleiden samankaltaisuudessaan pitkäveteiseltä.
Sakarias ikävä kyllä pilaa hyvän asian (huumeita vastaan taistelemisen) ylimitoitetulla vihanpurkauksellaan adressissaan, jossa hän on tehnyt hieman liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä. Ainakin toivon ettei se ole hänen koko rehellinen kantansa, nimittäin (minkään) musiikin kuuntelun kieltäminen ei tule ikinä onnistumaan missään demokraattisessa valtiossa tällä planeetalla.
Sen sijaan näkisin järkevämpänä vaihtoehtona paljon entistä tiukemman huumevalvonnan kaikilla Suomen festivaaleilla ja muissakin massatapahtumissa, joissa on pienintäkään aihetta epäillä huumeita esiintyvän (assembly ei kuulune näihin, uskon ja toivon) ja huumeita koskevan lainsäädännön tiukentamista, jotta kaikki huumeiden käytöstä kiinni jääneet ohjattaisiin ensimmäisellä kerralla pitkään pakkovieroitukseen ja toistuvista kiinnijäämisistä (esimerkiksi kolmannella kerralla) heidän rangaistuksensa olisi oleva niin ankara, etteivät he enää ikinä käyttäisi huumeita; huumeiden tuottajat ja myyjät taas pitäisi suoraan tuomita kuolemaan rikoksista ihmiskuntaa vastaan.
Tällainen olisi hieman realistisempaa, kuin musiikin kuuntelun kieltäminen, joskaan en usko tämänkään toteutuvan tässä laeiltaan niin kovin lepsussa maassa, vaikka sitä toivon.
Jos huumeettomien festivaalien toteuttaminen osoittautuisi mahdottomaksi, voisi minun puolesta moiset tapahtumat lakkauttaa kokonaan ikuisiksi ajoiksi. Samoin kaikki haitallista riippuvuutta aiheuttavat aineet: huumeet, alkoholi ja nikotiinivalmisteet pitäisi kieltää, niiden valmistus Suomessa lopettaa, varastot tuhota ja maahantuonti kieltää ankaran rangaistuksen uhalla. Myöskin kahvia ja kolajuomia saisi myydä ainoastaan kofeiinittomina ja riippuvuutta aiheuttavat energiajuomat pitäisi kieltää kokonaan.
Minkään musiikin kuuntelu ei suoraan aiheuta riippuvuutta huumeisiin, vaikka jotkin kappaleet saattavatkin kehottaa kokeilemaan huumeita (moiset ovat hyvin paheksuttavia). Jos kuuntelija jää koukkuun itse musiikin kuunteluun, se on hänen oma asiansa, kunhan se ei häiritse muita. Jos kuuntelija ajautuu musiikin takia käyttämään huumeita, on se joko hänen omaa tyhmyyttään tai hyväuskoisuuttaan ja hän on ansainnut rangaistuksensa.
Benjamin Molini
Helsinki

#63

18.07.2008 04:34

On se kyllä ihme kun adressin tekijä luulee tietokoneella tehdyn musiikin altistavan huumeille.

I have only one thing to say to that. Assembly.

Siellä ei kyllä kovin usein huumeita vedetä, ja what do you know, siellä soitetaan AIKA PALJON tietokoneella tehtyä musiikkia. Aika perseestä tämäkin adressi.
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#64 Korjauksia

18.07.2008 10:54

Haluan huomauttaa edelliselle kommentoijalle, että Assembly-tapahtumankin puitteissa kyllä "vedetään huumeita", vaikka ne varsinaisella tapahtumapaikalla ovatkin kiellettyjä. Itse asiassa monen nuoren ensimmäiset huume- ja alkoholikokeilut tapahtuvat nimenomaan Assembly-tapahtuman yhteydessä. Tämä johtuu toisaalta rappiollisesta ohjelmistopiraattien alakulttuurista, ja toisaalta tapahtumassa soitettavasta ja hyvin läsnä olevasta konemusiikista. Lisää perusteluja Assembly-adressini yhteydessä.

Ja kyllä, vaadin myös monia muita asioita kiellettäväksi. Nimimerkki "Miia" mainitsee Tetris-pelin, jolla todellakin on voimakas riippuvuutta aiheuttava vaikutus ja se tulisi näin ollen todellakin luokitella huumausaineeksi. Lisäsin juuri eilen WWW-päiväkirjaani osoitteessa http://sakarias.vuodatus.net/ kirjoituksen, jossa käyn läpi erilaisia kieltoja, joita nykyisen hyvinvointiyhteiskunnan ylläpito väistämättä vaatii.
Jessie Bigass
Niggerland

#65 apinat

18.07.2008 15:16

Ibu keksi konemusan niin kannattaisko ottaa ibu pois vitun rumat kamelin nussijat
BTW KONEMUSA SUCKS LIKE YOUR ARSE MOTHER FUCKERS BITCH
Antti Viitanen
Hyvinkää

#66

18.07.2008 15:35

hyvinvointiyhteiskunta
hyvinvointiyhteiskunta
hyvinvointiyhteiskunta
Antti Viitanen
Hyvinkää

#67

18.07.2008 15:38

Miksei ajeta samantien kaikkii kaljuiks ja aleta kutsuu numeroilla? Lisätää siihe viel et eläkeikä alkaa 100+V ja jokapäivä on työpäivä, ja kaikki rahat valtiolle ^^ mitäs saammekaan lopputulokseksi?
Toni Laakkonen
Valkeala

#68 asd.

18.07.2008 16:35

joo mäki vissii oon hirvee piilo- nisti viakken ite tienny, no siirrytää sit kuuntelee bob marleyta.
Dadd Dodd
Helsinki

#69 ...

20.07.2008 12:51

joo ottakaa hollannista mallia http://www.youtube.com/watch?v=ci8RsMAnZQc
Simo Viitalo
Anjalankoski

#70

20.07.2008 15:07

Melkonen adressi. Repesin.
Roxy Rocks
Salo

#71

20.07.2008 15:16

joo..tä on jo läppä parhaasta päästä =D ..tuli kyllä naurettuu aika huolel!! ja käykää ihmiset rauhassa siellä tangomarkkinoilla (on varmaan toooosi hauska tapahtuma) ..mutta älkää vittu tulko inisee että konemusa syöksee ihmisen elämän pois raiteiltaan!!! ajatelkaa nyt koko juttuu aivoillanne..huh huh..meitä on moneen junaan ja moni näemmä tulee resiinallakin perässä..
Joonas Myller
Mikkeli

#72

20.07.2008 22:25

Kyllä taitaa tämä Sakke olla aikamoinen natsivanhempien tynnyrissä kasvatettu hylkiölapsi jolta kaikki hauskuus on elämässä kielletty. Esittelet aivan järjettömiä stereotypioitasi täällä joissa kaikki johtaa huumeiden käyttöön ja kaiken maailman homo-orgioihin.
Joonas Myller
Mikkeli

#73

20.07.2008 22:27

http://www.adressit.com/lehtis

Tuossa muuten osoite adressiin jolla koitan saada tämä kaiken kieltävän persereiän pois tältä sivustolta.
jukka pantsar
vantaa

#74 hahaha

21.07.2008 02:26

vittu tän adressin kirjottajan täytyy olla helvetin tyhmä jätkä
jukka seppälä
turku

#75 ei saa!

21.07.2008 10:11

Te stoppaatte mun rap musan teen biittini djellä, koneella, sähköpienolla. enkä voi julkasta musaa netissä ilman kone biittejä! siis en tee tekno musaa vaan rappia jossa on koneella tehtyä musaa