Suomeen riittää 100 kansanedustajaa

Suomen kokoisella, piskuisella viiden miljoonan asukkaan valtiolla ei ole varaa paisuttaa hallintoaan ylisuureksi. EU:hun liittymisen myötä Suomen ulko-, talous-, ja puolustuspolitiikkakin ovat yhä enemmän Brysselistä käsin hoidettuja ja Suomen valtion omaan sisäpolitiikkaan ja sen hoitamiseen ei mielestämme tarvita kahta sataa kansanedustajaa avustajineen.


Mielestämme 100 kansanedustajaa avustajineen on riittävä määrä henkilöitä hoitamaan Suomen valtion edustuksellista demokratiaa. Samalla kansanedustajien määrän laskiessa, voidaan palkkakustannuksista syntyneet säästöt ohjata suoraan työllistämistoimenpiteisiin.


Kun adressin kirjoittaneiden määrä ylittää 100.000 henkeä luovutetaan adressi Suomen eduskunnalle. Näin suuri allekirjoittaneiden määrä ennen luovutusta varmistaa vaaleilla valittavien poliittisten päättäjien antavan asialle huomiota ja ottavan sen vakavasti.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Jouni Vallin voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko viikottainen työaika lyhentää 35 tuntiin?