24h palveleva apteekki Jorvin sairaalan yhteyteen

Espoossa sijaitseva Jorvin sairaala ja sen päivystys palvelee todella laajan alueen sairaanhoidon tarpeessa olevia potilaita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä ja joka päivä sieltä määrätään kotihoitoon useita potilaita, jotka saavat mukaansa hoito-ohjeet mutta esim yöaikaan lääkkeiden haku apteekissa edellyttäisi käyntiä Helsingin töölössä sijaitsevaan 24h auki olevaan yliopiston apteekkiin tai odottamaan aamuun.

Tämä tuo tarpeetonta kuormitusta etenkin sellaisille potilasryhmille, joilla ei välttämättä ole mahdollisuuksia liikkua kuin julkisilla kulkuneuvoilla.

Tämän vuoksi me allekirjoittaneet vaadimme Espoon Jorviin avattavaksi 24h apteekin joka toisi helpottaisi kotihoidossa tarvittavien lääkkeiden hankintaan ilman ylimääräistä kuormitusta potilaalle.

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Juuso Leväaho voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Kannatatko sukupuolikiintiöitä?