Nummi-Pusulan lukion oppilaiden opinnot loppuun omassa lukiossa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Lisää nimiä tarvitaan

2015-10-11 14:39:48

Adressi on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Nimiä on jo kasassa hyvin, mutta lisää tarvitaan jos haluamme päästä tavoitteeseemme. Pyydänkin, että te adressin jo allekirjoittaneet pyytäisitte edes yhtä tuttavaanne allekirjoittamaan adressin. Jos jokainen teistä tekisi näin, pääsisimme jo 1200 nimeen, ja pienempikin tulos riittäisi jo hyvin. Adressin jakaminen sosiaalisessa mediassa on myös hyvä tapa auttaa. Jos intoa vielä riittää, esimerkiksi mielipidekirjoituksen kirjoittaminen paikallislehteen on erittäin tehokas tapa tuoda esille asiaa.

Jos et halua saada saada tämän adressin tiedotteita sähköpostiisi, älä poista allekirjoitustasi adressista, vaan käytä sähköpostiviestissä olevaa linkkiä, jolla saat ilmoitukset tiedotteista pois päältä.

Ystävällisin terveisin,


Rebecka Streng, Lohjan nuorisovaltuusto

Nuorisovaltuuston virallinen kannanotto

2015-10-07 17:46:34

https://lohjannuorisovaltuusto.wordpress.com/2015/10/07/nummi-pusulan-lukion-oppilaiden-annettava-suorittaa-opinnot-loppuun/

Nummi-Pusulan lukion oppilaiden annettava suorittaa opinnot loppuun

Lohjan nuorisovaltuusto vetoaa kaupunkiin ja päättäjiin, jotta Nummi-Pusulan lukion oppilaat saisivat suorittaa opintonsa loppuun omassa lukiossaan. Nuorisovaltuusto ei vastusta Nummi-Pusulan lukion lakkauttamista, mutta nuorisovaltuuston mielestä nykyinen tilanne on monien opiskelijoiden kannalta kohtuuton ja palveluverkkouudistuksen kannalta vaarallinen.

Monelle oppilaalle päätös lakkauttaa Nummi-Pusulan lukio heti tarkoittaa opintojen viivästymistä vuodella ja muuttoa Lohjalle. Kukaan Nummi-Pusulan lukioon hakenut tuskin osasi arvata tilannetta. Nuorisovaltuusto näkee tilanteen liian epäoikeudenmukaisena saatavaan säästöön nähden. Kaupungin tulisi noudattaa ennustettavaa, oikeudenmukaista ja luottamusta herättävää politiikkaa myös taloudellisesti vaikeina aikoina. Ei ole mahdottoman suuri kuluerä, jos oppilaiden annettaisiin suorittaa opintonsa loppuun heille annettujen lupausten mukaisesti.

Nuorisovaltuusto näkee Nummi-Pusulan lukion välittömän lakkautuksen myös olevan epäsoinnussa kuntaliitosten hengen kanssa ja aiheuttavan turhaa eripuraa Lohjaan liittyneiden alueiden ja Lohjan päättäjien välille. Palveluverkkouudistuksen kanssa painivan kaupungin pitäisi pikemminkin pyrkiä liennyttämään ilmapiiriä kuin vahingoittamaan sitä. Päätöksestä syntyvä epäluulo ja pettymys voi pahimmillaan vaarantaa koko palveluverkkouudistuksen onnistumisen.


Rebecka Streng, Lohjan nuorisovaltuusto



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.