Adressi Pupuhuhdan Siwan säilyttämisen puolesta.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tiedote.

2017-01-30 10:08:38

Nimien keräys tähän adressiin on päättynyt. Kiitokset kaikille allekirjoittajille.


Riku Hytti

Adressin tilanne.

2017-01-21 13:51:23

Arvoisat allekirjoittajat. Aloitteen paperiversio on kerännyt pitkästi yli 600 nimeä ja aloite on mahdollista allekirjoittaa tämän kuun loppuun asti. Tilanne sai uuden käänteen kun Keskon aluejohtaja otti yhteyttä eilen ja keskustelimme liikkeen säilyttämisen mahdollisuuksista. Kuten jo aikaisemmin kerroin niin liike vaatisi huomattavan remontin jotta toiminta voisi jatkua. Tuon remontin kustannusarvio on 80 000 - 100 000 euroa. Keskon mielipide oli se, että heillä ei ole varaa/halua investoida moista summaa Pupuhuhdan alueelle. Arvoisat allekirjoittajat tämä tarkoittaa nyt sitä, että teiltä odotetaan vielä laajempaa argumentointia liikkeen säilyttämisen puolesta. Meillä on nyt vähän yli viikko aikaa saada jotain aikaan ja se tarkoittaa meille kaikille paljon paperitöitä. Odotan näkeväni lähipäivien aikana ainakin sivun ellei jopa kahden sivun mittaisia argumentteja liikkeen säilyttämisen puolesta. Alustavasti Keskon aluejohdon kanssa on sovittu, että aloite luovutetaan 16.2.17 eli noin viikkoa ennen liikkeen sulkemista. Ei muuta kuin kirjoittamaan argumentteja.


Riku Hytti

Adressin tilanne.

2017-01-18 22:11:59

Arvoisat adressin allekirjoittajat. Aloitteen paperiversio vetää todella hyvin nimiä. Reilussa viikossa on saatu kerättyä kaksikymmentä sivullista nimiä mikä tarkoittaa noin 550-600 nimeä ja sitten vielä täällä netissä olevat 84 nimeä. Uskon todella voimakkaasti siihen, että yhdistämällä voimavarat Jyskän ja Nenäinniemen alueen asukkaiden kanssa saamme kaadettua Keskon päätöksen liikkeiden lakkauttamisista helposti.

Pupuhuhdan Siwan osalta puhutaan arviolta 80 000 - 100 000 euron suuruisesta remontista. Tarpeen olisi uusia ainakin pullonpalautusautomaatti ja osa liikkeen kylmälaitteista. Henkilökunnalta saatujen tietojen mukaan kyseessä on todellakin kannattava ja tulosta tekevä liike jossa asiakkaita riittää. Nyt kun asia on kerran saatu liikkeelle niin käydään taisto loppuun asti asian suhteen.


Riku Hytti

Tiedote.

2017-01-14 17:47:01

Arvoisat allekirjoittajat ja Pupuhuhdan alueen asukkaat. Aloite Siwan säilyttämisen puoolesta on saanut kunnolla tuulta alleen ja pelkästään Pupuhuhdan Siwassa olevassa nimien keräyslistassa nimiä on jo toistasataa vaikka aloite on ollut allekirjoitettavissa vasta keskiviikosta lähtien. Alkavan viikon tiistaina Keskisuomalaisen taloustoimitus tulee tekemään juttua asiasta ja juttu on luettavissa keskiviikon tai torstain lehdestä. Aloitteen voi alkuviikosta lähtien allekirjoittaa myös Kangaslammen K-marketissa.


Riku Hytti



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.