Vetoomus työrauhan palauttamiseksi Rovaniemen teatteriin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Vetoomus toimitettu Keskustan valtuustoryhmälle

2018-03-21 12:27:55

Vetoomus työrauhan palauttamiseksi Rovaniemen teatteriin on toimitettu Keskustan Rovaniemen valtuustoryhmälle maanantaina 19.3. Allekirjoituksia kertyi yhteensä 1003, kun nettiadressin ja paperilistojen nimet lasketaan yhteen. Vetoomus toimitettiin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Liisa Ansalalle välitettäväksi valtuustoryhmän puheenjohtaja Sanna Karhulle. Vetoomukseen liitettiin seuraavansisältöinen saate:

Suomen Keskusta / Rovaniemen valtuustoryhmä

Puheenjohtaja Sanna Karhu  

Oheisena vetoomuksemme työrauhan palauttamiseksi Rovaniemen teatteriin. Vetoomus on edelleen ajankohtainen, koska työrauha on nyt palautettu vain elokuun loppuun asti. Rovaniemen teatteri on menettänyt arvostetun taiteellisen johtajansa Kari Väänäsen ja teatterille on näin aiheutettu vakavaa vahinkoa.

Vetoomuksen on allekirjoittanut 838 henkilöä netissä sekä 165 henkilöä paperilistoilla. Yhteensä 1003 henkilöä siis vetoaa teihin, arvoisa Suomen Keskustan Rovaniemen valtuustoryhmä, jotta työrauha saataisiin pysyvästi palautettua Rovaniemen teatteriin.  

Teatterin puolesta -ryhmä

1003 allekirjoittajaa


Teatterin puolesta



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.