Adressi Satasairaalan kirjaston säilyttämiseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Satasairaalan kirjasto lakkautetaan

2019-12-04 07:11:26

Tiedotettavaa Satasairaalan kirjaston tilanteesta:

Satasairaala on eilen ilmoittanut tehneensä selvityksen kirjaston käyttäjien ja lähikirjastoyhdistyksen esittämien vaihtoehtoisten kirjaston tilaratkaisujen mahdollisuuksista. Tämän selvityksen lopputulema on sairaalakirjaston säilymisen kannalta valitettavasti negatiivinen. Se tarkoittaa sitä, että sairaalakirjasto tullaan sulkemaan todennäköisesti vuoden loppuun mennessä tai ensi vuoden alussa.

Satasairaala selvitti ensinnäkin kirjaston ja sairaalan sisäänkäynnin läheisyydessä olevan kahvion yhdistämistä kirjastokahvilan kokonaisuudeksi, mutta sitä he eivät kokeneet mahdollisena. Sairaalan talvipuutarhan käyttöönoton kirjastotoimintaan Satasairaala hylkäsi jo lähes suorilta käsin vedoten tilan nykyiseen käyttötarkoitukseen virkityskäytössä, vaikka talvipuutarhan käyttö on hyvin vähäistä ja kyseessä on vain tila muiden joukossa.

Olemme pettyneitä Satasairaalan toimintaan tämän asian suhteen. Valitettavasti vaikuttamisen mahdollisuuksia tässä vaiheessa asiaan ei kuitenkaan enää ole.

Satasairaala on luvannut ryhtyä suunnittelemaan yhteistyössä Porin kaupungin kanssa kirjastotilaa uusiin Satapsykiatrian tiloihin, jotka valmistuvat tulevaisuudessa. Pidetään parhaamme mukaan huoli, että tämä myös toteutuu.

Kiitämme kaikkia adressin allekirjoittaneita sekä kirjastoliikkeessä mukana olleita!

Terveisin,

Porin lähikirjastoyhdistys ry


Porin lähikirjastoyhdistys ry



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.