Linjamäen, Nahkelan ja Tuomalan kylien lähikoulut tulee säilyttää!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Linjamäen, Nahkelan ja Tuomalan koulujen tilanne

2021-05-29 16:15:41

On kulunut puoli vuotta adressin julkaisemisesta. Kiitokset kaikille allekirjoittajille suuresta tuesta ja antaumuksesta. Valitettavasti kuitenkin 7.12.2020 valtuusto päätti lakkauttaa Linjamäen koulun, ja muiden kyläkoulujen osalta onnettomassa, hyvin tasaväkisessä äänestyksessä myös muille kouluille asetettiin 60 oppilaan raja. Viimeisessä äänestyksessä äänestettiin rajan muuttamisesta 40 oppilaaseen.

Laitan tähän linkit kokouksen pöytäkirjaan sekä myös kunnanhallituksen helmikuun kokouksen pöytäkirjan, jossa annetaan lausunto tehtyihin valituksiin. Linkeistä löytyy myös tehdyt valitukset moninaisina perusteluineen. 

https://tuusula.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Valtuusto/Kokous_7122020/Tuusulan_palveluverkkosuunnitelman_paivi(28391)

https://tuusula.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Kunnanhallitus/Kokous_1522021/Tuusulan_kunnan_palveluverkkosuunnitelma(29685)

Sain myös valmiiksi omat nettisivut, joista löytyy kirjoituksia myös Linjamäen koulusta. 

Uskon, että  monet koululaiset, vanhemmat ja asukkaat ovat kanssani pettyneitä, ja minäkin vasta nyt lähetän tiedotteen, koska asia on tuntunut niin pahalle. 

Kyläkoulujen kannattajia ja puolestapuhujia on vaaleissa ehdokkaina, kuten itsekin olen. Mitä vahvemman äänestäjien tuen saamme, sitä varmemmin pystymme vaikuttamaan päätöksentekoon! Mielestäni kaikki on vielä mahdollista!

Minulle voi lähettää postia osoitteella

eevaliisa.tuusulanvihreat@gmail.com, tai kommentoida tiedotetta.  

Aivan tuoreen nettisivuni osoite

https://eeva-liisa-nieminen.webnode.com/


Eeva-Liisa Nieminen

Nyt vielä hankkimaan uusia allekirjoittajia!

2020-11-29 11:41:54

Hei!

 Kiitos kaikille allekirjoittajille! Nyt ollaan 500 allekirjoittajan rajapyykissä, tai juuri nyt 499!  Kiitos siitä kaikille, mutta tehdäänpä loppukiri! Kerro vielä ystäville ja naapureille ja vielä kerran jaa sosiaalisessa mediassa!

Palveluverkkosuunnitelmaa käsiteltiin kasvatus- ja sivistyslautakunnassa 17.11. Siellä saatiin myönteinen päätös. Asiasta äänestettiin, ja äänin 7-5 muutosehdotus voitti. Se ehdotus sisälsi kaikkien kolmen koulun säilyttämisen ja myös luopumisen oppilasmäärän rajoista.

https://tuusula.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Kasvatus_ja_sivistyslautakunta/Kokous_17112020/Tuusulan_kunnan_palveluverkkosuunnitelma(27005)

Viime maanantaina kunnanhallituksen oli määrä käsitellä asiaa, mutta se siirrettiin käsiteltäväksi 30.11 eli huomiseen. Nyt jännitetään, mitä siellä päätetään. Siksi olisikin tärkeää saada paljon nimiä ja myös perustelevia kommentteja. 

Lopullinen päätös tehdään valtuustossa 7.12.

Tsemppiterveisin Eeva-Liisa Nieminen


Eeva-Liisa Nieminen



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…