Liikenneturvallisuuden parantaminen Siuntiossa Störsvikintien ja kantatie 51:n risteyksessä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Adressi sulkeutuu, vielä voit vaikuttaa!

2021-05-22 07:06:23

Hyvät allekirjoittajat (486) kiitän kaikkia vielä kerran lämpimästi allekirjoituksistanne Liikenneturvallisuusaloitteeni puolesta. Olen asettunut ehdolle kunnallisvaaleissa Siuntiossa numerolla 89. Aion jatkaa työtä hyvän asian puolesta ja vaikuttaa siihen että Störsvikintie säilyy suorana yhteytenä golfiin,tennikseen, padeliin, ulkoilualueille, venesatamiin, uimarannalle ja päiväkotiin. Siuntiolaiset voitte tukea työtäni äänestämällä minua numerolla 89. Suljen adressin ja toivotan teille lämmintä ja turvallista kesää.


Katriina Saarnilahti

Adressi on toimitettu Siuntion kunnalle ja ELY-keskukselle.

2021-04-05 19:44:28

Lämpimät kiitokset kaikille allekirjoittaneille. Adressi on edelleen allekirjoitettavissa kunnes liikenneturvallisuusvaatimuksemme on saatu paremmalle tolalle. Suunnittelu aloitetaan ja saadaan toivottavasti nopeasti valmiiksi. Vaadimme että myös toteutus tapahtuisi tänä vuonna viipymättä. Seurataan asian edistymistä.


Katriina Saarnilahti



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…