Ahlaisten terveyspalvelut

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kiitos kaikille Ahlaisten terveyspalvelut -adressin allekirjoittajille

2013-02-04 22:33:10

Hei,

Perustin Ahlaisten terveyspalveluja puolustavan nettiadressin 28.6.2012 ja olen nyt (4.2.2013) sulkemassa sitä. Katson, että eräänlainen välietappi on nyt saavutettu, koska Ahlaisten terveysasema on jälleen avattu 1.2.2013 alkaen.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että meidän ahlaislaisten on vielä pidettävä meteliä, että saamme terveyspalvelut ennalleen; uudelleen avautunut terveysasema näyttäisi kattavan vain terveydenhoitajan ja laboratorion. Terveyspalvelujen palauttamiseksi ennalleen saatiin jopa kaupunginvaltuuston yksimielinen päätös aivan 2012 lopulla, mutta perusturva tuntuu edelleen olevan eri linjoilla... Mielenkiintoista, miten tämä vielä ratkeaa.

Runsaan puolen vuoden aikana nettiadressimme keräsi 676 allekirjoitusta, ja se on paljon. Oli hieno havaita, että puolustustaistelumme keräsi kannustusta eri puolilla Suomea. Suuri kiitos kaikille nettiadressin allekirjoittajille!

Pidetäänhän ahlaislaiset edelleen paikkakuntamme puolia; pidetään yhteyttä Porin päättäviin elimiin, kirjoitetaan lehtiin, haastetaan oikaisuvaatimuksilla sellaiset toimielinten päätökset, jotka loukkaavat oikeuksiamme, jne.

Oikein hyvää kevättä kaikille!

t. Ville

 


Ville Lindgren



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.