Länsi-Vantaan, Martinlaakso-Myyrmäkialueen bussilinjojen järkiinnyttäminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Vantaan alueen, Myyrmäki, Martinlaakso sekä muut huonot yhteysalueet

2022-09-28 12:58:00

Olen hyvin pettynyt aiihen, että ihmisiä ei näköjään kiinnosta millaiset bussiyhteydet meillä on. Adressi on kerännyt ainoastaan 224 nimeä ja sillä ei pitkälle pötkitä. kait sitä pitäisi lähteä nimilistan kanssa ovelta ovelle, taikka torille nimiä keräämään. Menisinkin, jos en odottaisi  2 polvi ja lonkkaleikkausta. Rollaattorin kanssa on hippasen vaikeata tuo liikkuminen.

Muut ovat ilmeisestikin hyvinkin tyytyväiset siihen mitä "meille on annettu" ylemmältä taholta? Sitä vain ihmettelen suuresti, kun kerrottiin, että asukkaat saivat käydä kokouksissa ilmaisemassa omat mielipiteensä ja tahtonsa reittiasiaan. Olivat sitten yhdessä näköjään sitä mieltä muunmuassa sellaisesta, että täällä Martinlaaksossakin halutaan ihan välttämättä mennä kahdella bussilla Myyrmäkeen ja kävellä sinne sun tänne niin, että pääsisi Jorviin ja Peijakseenkin, saatikka töihin Helsinkiin? Samoin taisi olla yhtäläisiä mielipiteitä ja haluja muuallakin  Vantaalla noissa kokouksissa, kun on  haluttu ehdoin tahdoin huontaa liikkumista muuallakin, kommenttien mukaan ? Sellaiset olivat tulokset, meinaan.

Turha kenenkään on sitten vinkua enää bussiyhteyksistä / yhteyksistä yleensä enää yhtään mitään, jos ei kiinnosta niin ei kiinnosta , kuten tuntuu olevan asia. Jokainen meistä kärsii nahkoissaan sitten niiden kokouksisa olleiden" päätökset ".Eipä ole poliitikkommekaan pahemmin olleet asiasta kiinnostuneita. Kallista ratikkaa pukataan edelleenkin vaikka uusien laskelmien mukaan sitä käyttäisi vain 31 000 ihmistä,  kun alkuperäinen käyttäjämäärä oli 81 000. Eipä kannattaisi uhrata rahoja turhuuteen kun meillä Vantaalla olisi muutakin, tähdellisempää hoidettavaa. Poliitikot vaan törsivät yhteisiä rahojamme käymällä kokoustamassa milloin missäkin, vaikka on Teamsit sun muut värkit sitä varten olemassa nykyisin ja rahaa palaa, kuten Vantaan sanomista olemme saaneet lukea. Mutta rahaahan saa seinästä, ilmaiseksi?

Ratikassakin saamme olla vaan maksumiehinä. Samoin meiltä ollaan viemässä palveluita pois, Tikkurilan suuntaan. Senkin kärsimme nahkoissamme, jos mitään emme halua saada aikaiseksi. Länsi-vantaasta/ osin muistakin alueista, ollaan tekemässä/ jo pitkällä, tuppukylää, ilman säällisiä kulkuyhteyksiä ja palveluja. Vantaan slummi on tulevaisuutemme.

Mitään emme saa ilmaiseksi, kaikesta olisi tapeltava täällä Vantaalla, mutta kun, en minä, ehkä se olisi se  "joku muu" minunkin puolestani......

 

Kiitos allekirjoittaneille ja hyvää syksyä.....ikävä että  muita ihmisiä ei kiinnostanut.


Leena Lauren



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…