Taivaan Tulille Viides tuotantokausi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Yritystä on

2014-02-09 20:29:06

Olen yrittänyt laittaa Ylelle postia aiheesta, ja tälläisen vastauksen sain:

 

Kiitos yhteydenotosta ja palautteesta.

Taivaan tulet on ollut yksi meidän näistä  rotaatiosarjoistamme eli pitkäkaarisista sarjadraamoista, joita tehdään vain tietyn ajan ja yleensä noin 6-12 osaa vuodessa.
Yleisin kokonaispituus näillä sarjoilla on 18-osaa. Nämä sarjat on pääosin Kehä III:n ulkopuolista Suomea kuvaavia ihmissuhde- ja selviytymistarinoita.
Näistä sarjoista voisi mainita Metsolat (40 osaa) Maalaiskomediat (yhteensä 24 osaa) ja Karjalan kunnailla (24 osaa) sekä Pirunpelto (24 osaa)
Taivaan tulet kuuluu näihin tietyn kaaren sarjoihin, joilla on alkunsa ja edeltä sovittu loppu. Taivaan tulia tehdään tosi pitkä kaari eli peräti 36 osaa, joten se edustaa tämän tyyppisten sarjojen pisintä mallia.

Käsikirjoittaja-ohjaajan Kari Väänäsen kanssa on sovittu, että sarja huipentuu neljänteen kauteen ja loppuu siihen. Asiaan ei liity mitään suurta draamaa.
Sarja viedään suunnitellulla tavalla loppuun aivan kuten kaikki muutkin Ylen sarjadraamat.
Yksikään näistä pitkistä sarjoista ei jatku ikuisesti, vaan jokainen loppuu vuorollaan ja sitten taas teemme uusia tarinoita.

Kun tehdään monenlaisia sarjoja, on todennäköistä että mahdollisimman moni löytää näistä omat suosikkinsa, kuten edellä mainitut sarjat ovat vuosien saatossa osoittaneet. Aina joku suosikki on loppunut ja uusi on tullut tilalle.

Uusi veropohjainen rahoitusmalli velvoittaa meitä entistä enemmän ottamaan huomioon katsojien toiveita ja samalla palvelemaan kaikkia suomalaisia entistä paremmin.

Tämä tarkoittaa monipuolista draamatarjontaa eri tyyppisille yleisöille. Edelleen pyrimme löytämään parhaita mahdollisia tekijöitä rakentamaan katselijoillemme merkityksellisiä ja suosittuja sarjoja.
Teemme kaikki tarinamme teille, meidän katsojillemme ja kuuntelemme herkällä korvalla teidän mielipiteitänne.

Pirunpellon ja Taivaan tulien katsojaluvut kertovat, olemme siinä aika hyvin onnistuneet ja sarjoillamme on ollut ja on iso vastakaiku yleisömme parissa.  Sillä tiellä jatkamme.

Ystävällisin terveisin
Yle Ohjelmapalaute

 

Saa nähdä!

 


Hopia

Kiitoksia adressin allekirjoittamisesta!

2013-04-28 18:46:41

Hei, ja kiitos adressin kirjoittamisesta Taivaan Tulien viidennen tuotantokauden puolesta. Olen laittanut ylelle postia aiheesta, mutta en ole vielä linkittänyt tätä adressia heille.

 

Pyydän ihmisiä vinkkaamaan tästä adressista muillekkin, jotta saadaan enemmän allekirjoituksia.

 

Kiittäen,

 

Limulisko/Tiitus Hopia


Limulisko/Tiitus Hopia



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.