Adressi estämiskiekon poistamiseksi Liigasta

Arvon kunnioittamamme Jääkiekkojohtajat,

 

Kunnioituksella tahdomme lähestyä teitä, ja pyytää huomioimaan vielä kerran uudelleen kansainvälisen jääkiekkoilun kehityssuunnat ja viemään Suomen tärkeintä urheilulajia niitä kohti.

 

Meitä ihmetyttää minkä takia suomalaisessa jääkiekkoilussa ei ole NHL:n jo kaudeksi 2005–2006 tekemän sääntömuutoksen tapaan, puututtu kunnolla kiekottoman pelaajan estämiseen ja turhaan mailan käyttämiseen. Jääkiekko on parhaimmillaan rohkea, fyysinen, sopivan aggressiivinen, taidokas ja sisukas taistelujen tanner, jossa huippuammattimaisuus näkyy niin korkeatasoisena urheilullisuutena, huippuvalmentamisena kuin taidokkaana kiekollisen pelin kunnioittamisena.

 

Emme voi ymmärtää minkä takia kotimaisen kiekkokautemme kliimaksi täyttyy näin suurelta osin kiekottoman miehen blokkaamisesta, mailaan ja käsille lyömisestä, jatkuvasta kahvaamisesta, ja vielä kahtena keväänä peräkkäin.

 

Syyllisenä tähän ei ole yksikään joukkue tai valmentaja, vaan aivan liian paljon väljyyttä antava sääntökirjan tulkinta ja keväisin entisestään sallivampi tuomarilinja.

 

Olisiko aika siirtyä kohti kansainvälistä huippua omassa Liigassammekin, ja antaa taitopelin nousta esille?

 

Onko teillä tämän busineksen johtajina rohkeutta tehdä teidän tuotteesta oikeasti yleisöystävällinen ja kansainvälisessäkin mittakaavassa laadukas kokonaisuus?

 

Olisiko ensi kaudeksi aika puuttua tuomarilinjaan ja oikeasti johtaa pääsarjaamme kohti laadukkaan jääkiekon mahdollistamista?Ystävällisesti, Laadukkaamman jääkiekon ja menestyvän tulevaisuuden puolesta:

 

Tasokkaan ja aidosti fyysisen taitokiekon ystävät----

Adressi on osoitettu ennen kaikkea seuraaville Kiekkojohtajillemme:

SM-Liiga Oy

- Hallitus; Hallituksen puheenjohtaja Vesa Puttonen

- Johtoryhmä; Toimitusjohtaja Kimmo Rannisto; Kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä

 

Suomen Jääkiekkoliitto

- Hallitus; Hallituksen puheenjohtaja Kalervo Kummola

- Johtoryhmä; Toimitusjohtaja Matti Nurminen


 

 


Jääkiekon ystävä    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Jääkiekon ystävä voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko asuntolainojen korkovähennykset poistaa?