Adressi maahanmuuton hillitsemisen puolesta

Tämän adressin tarkoitusena on saada pakolaisperäinen maahanmuutto jäihin, kunnes Suomen taloustilanne paranee huomattavaksi.

Ensisijaisesti on saatava inhimmillinen loppuelämä  suomalaisille vanhuksille, heidän tukiaan ei tulisi karsia, samaan aikaan kun lähetämme rahaa Kreikkaan tai otamme uusia pakolaisia vastaan, kun nykyisetkin aiheuttavat melkoisia kustannuksia.

Toiseksi myös opiskelijoille, perheille ja työttömille on taattava normaali, vakaa elintaso.

Siksi haenkin muutosta nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan niin, että keskitymme pakolaisten palautuksiin maihin, johon palautus on jo mahdollista, kuin myös rikollisuuteen sortuneiden maahanmuuttajien karkoituksiin kotimaihinsa. Lainsäädäntöä sekä ehtoja maahanmuuttoon tulee muuttaa radikaalisti.

Lisäksi maahanmuuttajien tukia on saatava merkittävästi alaspäin sekä heidän kotimaahansa kohdentuvaa rahaliikennettä hillittävä.

Suomen turvapaikkojen tarjonta ja pakolaisten vastaanotto on toistaiseksi saatava loppumaan kokonaan.

Jos nimiä saadaan tarpeeksi (50000) lupaan toimittaa listan eduskuntaan.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Suomalainen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko poikalapsille ei-lääkieteellisestä syystä tehtävät ympärileikkaukset sallia?