Älkää lopettako Metsolan Siwaa

Me allekirjoittaneet vetoamme K-kauppaan ja kauppiaisiin Metsolan Siwan puolesta. Kotkassa Metsolan kauniissa kaupunginosassa oleva lähikauppa on tärkeä osa elävää Metsolaa. Lähistöllä on keskussairaala, opiskelija-asuntoja, yläkoulu, alakoulu ja venesatama, jota käyttävät ahkerasti mökkiläiset kesäisin. Tämä kyseinen siwa on usein täynnä ihmisiä ja monet ihastelevat wanhaa kauppaa, jossa on hauska ja viihtyisä tunnelma :) Veikkaamme, että jos lähikauppa Metsolassa loppuu, niin suurimman osan jalat (ja auto) vievät ostoksille Prismaan Sutelaan.

Metsolassa on ollut kauppa tässä rakennuksessa ainakin 1940 luvulta asti. Nyt olisi K-kaupalla mahdollisuus olla hieno osa Metsolan lähikauppakulttuuria. Asiakkaita varmasti riittää.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Suvi Kervinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko sukupuolikiintiöitä?