Armeijan määrärahat ylös. Heti! EU maksaa.

Venäjä on erittäin arveluttava ja Putinin historia on täynnä väkivaltaa. Maailmantilanne voi muuttua hyvin nopeasti, kuten olemme Ukrainassa saaneet havaita ja Venäjä ei ole ainoa syy pitää armeija kunnossa. Kaikissa skenaarioissa kansalla pitää olla pohjalla armeija, joka on uskottava.

Suomen armeijan pääkalusto vanhenee ensi vuosikymmenellä käsiin. Se ei ole ensi vuosikymmenen asia, vaan päätös armeijan tilasta tehdään NYT. Mikäli päätetään jättää Hornettien uusiminen, miinalaivojen ja ohjusveneiden uusiminen, maavoimien pääkaluston uusiminen kokonaisuudessaan ensi vuosikymmenelle, niin otetaanpa realismia avuksi. Nykyaikaiset uudet asejärjestelmät vaatii sisäänajon, joten palvelukseen otto on vuosien prosessi. Mistä rahat löytyy armeijaan ensi vuosikymmenellä, jos rahaa ei löydy mukamas murto-osaa siitä nyt, nimittäin tällä menolla ensi vuosikymmenellä pitää saada kaikki rahat parissa vuodessa jos jätetään kaikki silloiselle halitukselle. Mistä se hallitus repii kenties 20 miljardia euroa kaiken päivityksiin?

Eri hallitukset ovat laiminlyöneet maanpuolustuksen räikeästi viime vuosina. Yksi toisensa perään on myynyt valtion omaisuutta, lahjoittanut rahaa ulkomaisille pankeille ja korjaillut taseitaan mm. myymällä jopa viljan varmuusvarastoja (Kataisen hallitus) ja antanut ulkomaisten kaivoyhtiöiden ryöstää Suomen luonnonvarat käytännössä ilmaiseksi. Aseiden ja erilaisten kulujen kallistuessa, on armeija menettänyt hankintoihin ja kuluihin tarvittavia rahoja leikkauksien takia, mikä on johtanut myöskin henkilökunnan irtisanomisiin.

Kysyn: Miten Suomella riittää rahaa taata ja lahjoitella rahojaan Kreikoille, Portugaleille, Irlannille ja muille hulttiomaille ja pistää kehitysmaa-apuun järjetön määrä raahaa, mutta oman kansan ja itsenäisyyden puolustamiseen ei heru? Onko tämä todellakin suomalaisen ihmisen tahto?

Taitaa olla niin, että poliitikot kokevat armeijan tukemisen palkitsemattomaksi ja muut järjestelyt vaatisivat enemmän. Sanon. Raukkamaista, selkärangatonta ja epäisänmaallista. Mutta oliko se odotettua? Oli. Olemmehan nähneet kuinka valtion taloutta on johdettu Kokoomus-Keskustavetoisesti ja tilanne on tällä hetkellä se, että huonommin ei voisi johtaa.

Suomi on tukenut muita maita ja niiden pankkeja ahkerasti, vaikka itse velkaantuu. Olisiko aika jutella hiukan EU:ssa? Jos kerran satoja miljardeja löytyy Kreikoille ja muille vastaaville kehitysmaille tuosta vain, niin miten sieltä ei lohkeaisi parikymmentä miljardia EU:n pohjoisen 1300 kilometriä pitkän Venäjän vastaisen rajan tukemiseksi?

Minusta Euroopan Unioni saa luvan kaivaa kuvetta. Perustelut on vahvat, sillä tuolle itänaapurille ei kannata jättää sotilaallista tyhjiötä. Suomella on vastoin yleistä kuvitelmaa varsin suuret luonnonvarat. Löytyy uraania, makeaa vettä, turvetta, metsää, jne. Suomi on myös geopoliittisesti sotilaspoliittisesti erittäin houkutteleva kohde laajentumishaluiselle Venäjälle. Suomi on EU:n turvallisuusaukko, kuten Tanskassa ja Virossa on asiaa luonnehdittu.

Tämän adressin kirjoitettuanne olette mukana vaatimassa armeijan märäärahoja vähintäään 4 miljardiin vuodessa (mikä on kansainvälisesti mitattuna suhteessa BKT:n edelleen pieni satsaus) ja lisäksi EU saa kaivaa kuvetta Suomen puolustuksen vahvistamiseksi. Kaikki aselajit tarvitsevat rahaa ja Suomi tarvitsee resursseja vastata yllätyshyökkäykseen, joka tarkoittaa ammattisotilaiden palkkaamista. Nyt.

Allekirjoita tämä adressi

Täytä alla oleva lomake allekirjoittaaksesi tämän adressin, jonka on laatinut Miika. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitäisikö Suomen erota EU:sta?