Aurinkolahden pysäköintikiellon aikarajoitus pois.

Adressin tarkoitus on tuoda esiin, että Aurinkolahden uudet pysäköintirajoitukset neljän tunnin aikarajoituksella eivät palvele aurinkolahtelaisia. Aurinkolahdessa ei ole sellaista yritys- tai palvelutoimintaa, jotka vaatisivat runsaasti pysäköintitilaan. Kaikille ei ole tarjolla talonyhtiöiden paikkoja, sillä niitä on taloyhtiöstä riippumatta liian vähän. Pysäköinti on sallittu arkisin kiekolla neljän tunnin ajan aamukuudesta puoleen yöhön! Mikähän yritys tai instanssi ylipäätään tarvitsee parkkipaikkoja arkena puoliltaöin? Aurinkolahtelaiset autonomistajat tarvitsisivat, mutta sepä ei enää onnistu ilman että juoksee neljä kertaa päivässä ruuvaamassa parkkikiekkoa. Itseasiassa pysäköinninvalvoja vaatii että autoa siirretän kiekon päivittämisen lisäksi. Aurinkolahtelaistet ovat työssä käyviä ihmisiä, joten vaatimus on mahdoton.


Pysäköinnivalvonta käynnistyi 10.7.2009 sillä reilulla metodilla että liikennemerkkien huput poistettiin ja samantien lätkäistiin pysäköintivirhemaksut kaikille tienvarren autoille. Ne siis oli pysäköity hetkeä aikaisemmin, jolloin pysäköintiliikennemerkit olivat vielä peitetyt. Toivottavasti lapun tuolloin saaneet ymmärtävät tehdä kaupungille vastalauseen ajoissa.


Helsingin kaupungin rakennusviraston sivuilla kerrotaan seuraavaa:

"Rakennusvirasto vastaa Helsingin pysäköinnin valvonnasta... Vuoden 2006 toiminnan tuloiksi on arvioitu 18 M€.

"Pysäköinninvalvontaa tehostetaan pidentämällä valvonta-aikaa ja lisäämällä valvojien määrää iltaisin."

Sitä (tuloksen kasvattamista) näköjään lisätään myöskin sillä että Aurinkolahden neljän tunnin kiekonruuvailu jatkuu oikein puoleen yöhön.

Adressi toimitetaan Helsingin kaupungin rakennusvirastoon sekä kaupunkisuunnitteluun.

Aurinkolahden tienvarsien pysäköintipaikat kuuluvat aurinkolahtelaisille, ei kaupungin pysäköinninvalvojalle!
Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Harri Pakarinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitääkö valtion tukea huippu-urheilua?