Battery Coffeed TAKAISIN!

Jokainen vanhempi Batteryä / niiden eri makuja nauttinut ihminen muistaa tämän täyteläisen, aromirikkaan ja ennenkaikkea onnistuneen makusekoituksen; Coffeed'in. 

Ainoa "kahvienergiajuoma" joka on pystytty pitämään lähellä alkuperäisen batteryn makua, mutta samanaikasesti tuomalla siihen kahvin aromin ja hyvän säväyksen joka kyllä on mielestäni onnistunein kahvienergiajuoma, ei siis mitään maitokahvilitkuja, eikä myös: "rajattu säilyvyys" "sisältää maitoa" jonninjoutavuuksia tölkin kyljessä vaan aidon Batteryn ja kahvin maku samanaikaisesti, taideteos kertakaikkiaan!

Minkätakia siis luet tätä adressia? Varmaan: "sattui kiinnostavalta" .. -pelkkä kiinostavuus ei nyt riitä, sillä jokaisen adressin lukijan tulisi nyt allekirjoittaa tämä jotta saataisiin Battery Legenda vielä nautittavaksi uudelleen! :) Kaikkihan sen muistavat tykkäsivät siitä, eikö? ;)

Lisäksi energiajuomien suosio on viimevuosien aikana noussut rutosti, joten uskoisin että Coffeed iskisi kyllä siihen ns. uuteen polveen, joka ei silloin 2009-2011 aikana päässyt tuota mahtavuutta maistamaan, tai ainakin osaan sillä luonnollisesti heittereitä löytyy!

Ei muutakun allekirjotuksia tulemaan, Minä arvostan, sekä kaikki edesmenneen Coffeedin ystävät arvostavat sitä!

-Toivotaan parasta ja pelätään pahinta!

- s.k

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä parhaatlähtee voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko eläkeikää nostaa?