Digimon Frontier-kausi MTV3-kanavayhtiön ohjelmistoon.

Katsojien suuresta kysynnästä huolimatta Nelonen ei ole palauttamassa Digimon-animesarjaa ohjelmistoonsa. Lopettakaamme kyseiseltä kanavalta pyyteleminen ja jättäkäämme heidät kalastamaan katsojia Paavo Pesusieni-piirrosarjan uusinnoilla. MTV tunnetaan jo ennestäänkin tavastaan kuunnella katsojiaan, eli kuluttajia.

Täten pyydämme adressillamme MTV OY-osakeyhtiötä ottamaan ohjelmistoonsa Suomessa suuren suosion saaneen Digimon-animesarjan neljännen kauden, nimeltään Digimon Frontier. Kyseinen kausi on vain 50 jakson pituinen.

Tahtoisimme että sarja näytettäisiin ALKUPERÄISENÄ JAPANILAISENA versiona SUOMENKIELISELLÄ JÄLKIÄÄNITYKSELLÄ, minkä hoitaisi TUOTANTOTALO WERNE, mikä on ennenkin pitänyt huolen sarjan laadukkaasta jälkiäänityksestä.

Sarja sopisi hyvin MTV3-kanavan viikonloppuaamujen piirrossarjoihin, SubTV'n arkiaamupiirrettyihin tai SubJuniorin ohjelmistoon. Myöskään sarjan oikeuksien hankkiminen ei olisi vaikeaa, koska Nelonen on menettänyt sarjan esitysoikeudet, eikä ole palauttamassa sarjaa ohjelmistoonsa. Näin asian  on ilmoittanut Tiina Holsti, ohjelmakoordinaattori, kv-ohjelmat.

Jos mahdollista, niin haluaisimme myös Digimon-sarjan ensimmäiset kaudet ohjelmistoonne. Tietenkin Tuotantotalo Wernen täytyisi jälkiäänittää ensimmäisen kauden ensimäiset 26 jaksoa, koska aikoinaan kyseiset jaksot dubbasi Agapio Racing Team/ Nordic Agapio. Kyseinen jälkiäänitys sai aikaan paljon paheksuntaa ja täten Nelonen antoi jälkiäänitystyön Tuotantotalo Wernelle. Myös seuraavan kauden jaksot 27-50 olisi hyvä jälkiäänittää, koska Nelonen vain tekstitti kyseiset jaksot. Nelonen näytti Digimon-sarjan kolmannen kauden eli Tamersin, kokonaan jälkiäänityksellä, jotenka kyseiselle kaudelle ei tarvitsisi tehdä mitään.

Toivomme adressimme kiinnittävän huomionne ja vaikuttavan päätöksen tekoon. Me kuluttajat odotamme vastaustanne.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Jani Laine voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko lapsilisää korottaa?