Doctor Who taas näkyviin YLE:llä

Brittiläisestä Doctor Who -sarjasta ei ole kuulunut mitään sen jälkeen kun sen näyttäminen loppui YLE:llä viime marraskuussa. Kun sarjan jatkumisesta on kyselty YLE:ltä, vastauksiksi on saatu vain sekavia viestejä, joissa ei sanota asiaan juuta eikä jaata.

Sarjan intohimoisena fanittajana YLE:n vastaukset turhauttivat, ja heräsi pelko, mitä jos sarjaa ei näytetäkään kuin yhden tuotantokauden verran?

Päätin lopettaa "tumput suorassa seisomisen" ja tehdä asialle jotain, ja siitä tuloksena pienoinen adressin-poikanen.

Nyt toivon että tänne saataisiin ainakin 100-200, ehkä jopa 300 nimeä, jotka voitaisiin sitten lähettää YLE:lle, ja näin osoittaa, että sarjalla on katsojia Suomessakin.

Kiitos jo etukäteen!

jälkikäteen lisäys niille,jotka eivät ole sarjasta ennen kuulleet.
"Sarja kertoo hahmosta nimeltä The Doctor (Tohtori) joka matkustelee aikakonealuksella nimeltä TARDIS eri planeetoille. Tohtori vierailee usein myös maapallolla vaikkei itse olekaan sen asukas. Tyylillisesti sarja on draama-scifi-komedia. Voisi puhua cocktailista, jossa on yksi osa Salaisia kansioita (The X-Files) ja yksi osa Linnunradan liftarin käsikirjaa.

Siis joku tyypillinen aikamatkustusjuttu?

Ei ihan. Aikamatkailu on enemmänkin tekosyy vaihtaa maisemaa joka jaksossa. Sarjassa ei kajota juurikaan aiheeseen historian muuttamisesta aikamatkailun avulla. Jos jotain mullistavaa tapahtuu (ja yleensä tapahtuu,) ei seurauksia murehdita."
(lähde: www.freewebs.com/dowho
suomenkielinen Doctor Who -fanisivu, kannattaa käydä tutustumassa.)

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä ombsu voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö energiajuomien myynti nuorille kieltää?