Eduskunnasta taksikortit pois!

 

Miten voi liikenneministeri laukoa tuollaisia lausuntoja? Tai miten meillä voi olla liikenneministeriön henkilö joka vihaa autoilua? Eikö hänen tehtävänään ole turvata liikenteen sujuvuus? Vai onko sähkötakseja jo paljon liikenteessä, arvon ministerit?Ensin eduskunnasta taksikortit pois!

Pitäisi ensin vaatia että muut eu maat olisi samalla tasolla päästö säästöissä kun Suomi.

Entä Itämeren laivaliikenne? Ne saastuttavat enemmän kuin autot?  Lentäen voit lomailla balilla ja thaimaassa, mut autolla meno töihin tehdään mahdottomaksi.Yllätys, että tämäkin "asiantuntijaraati" koostui yksinomaan sähkö- lataus- sekä sähköautoja kauppaavista tahoista

Jos et lataa, et aja?

Ja seuraavaksi ”Jos omistat yksityisauton, et aja sillä ainakaan kaupungeissa”, sillä suunnitellut ruuhkamaksut ja tietullit maksavat niin paljon, että yksinkertaisesti ei enää ole varaa ajaa omalla autolla.Tässä poliittisessa yksityisautoilijoiden jahtaamisessa ei ole enään mitään tolkkua, poliitikkojen jatkuvaa valehtelua. Päästöt tulee energian tuotannosta ja muusta teollisuudesta sinne verotus pitää suunnata eikä työläisten kurittamiseksi 

Pelastuslaitokset, Puolustusvoimat, Poliisi, Ambulanssit, raskas tavaraliikenne, jne. jne, miten nämä meinataan toteuttaa?


Autoilun puolesta!    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Autoilun puolesta! voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko sukupuolikiintiöitä?