Enon Kotirannan terapia-altaan rahoituksen jatkaminen

Enon Vanhusten Tuki ry:n Kotirannan palvelutalossa sijaitsee terapia-allas

(kooltaan 6x10m ja syvyydeltään 1-1½m)

http://www.kotiranta.suntuubi.com/?cat=15

Allasosasto oli suljettuna vuodet 2008-2015 kunnes se sai 200 000 euron avustuksen Joensuun kaupungilta vuonna 2016. Tällä rahoituksella allas kunnostettiin sekä rahoitettiin sen ylläpito 2016-2018.

Nyt uhkakuvana on allasosaston alasajo ellei rahoitusta saada jatkettua.

Terapia-altaan käyttäjiä ovat Kotirannan asukkaiden lisäksi muun muassa paikalliset kyläyhdistykset, allasjumpparyhmät, lasten uimakoulut, fysikaaliset hoitolaitokset sekä lähialueilla asuvat yksityiset ihmiset ja perheet.

Lähin yleinen uimahalli sijaitsee Joensuun keskustassa, johon enolaisilla tulee matkaa 34km ja uimaharjulaisilla 50 kilometriä suuntaansa.

Kuntalaisten tasa-arvoisemman kohtelun vuoksi olisi suotavaa etteivät kaikki palvelut karkaisi sivukyliltä Joensuun keskustaan kuten valitettavasti on tapahtumassa.

Siksi toivomme Joensuun kaupungilta terapia-altaan rahoituksen jatkoa.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Teppo Kuusisto voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitääkö valtion tukea huippu-urheilua?