Etävanhemmalle samat oikeudet kuin lähivanhemmalle

Lakiin muutos !!!!

Jos lapset asuvat viikko/viikko periaatteella niin samat edut kummallekin vanhemmalle. Olivatpa lapset sitten äidin tai isän luona kirjoilla. Kun kumpaankin paikkaan ei voi niitä laittaa.

Nykyään näin:

Jos lapsi/lapset asuvat yhtä paljon äidillään ja isällään, niin kaikki kelankorvaukset kuuluvat lähivanhemmalle!!! Miksi? Yhtä paljon lapset ovat kumpienkin luona.

Jos olet lähivanhempi niin sinulle kuuluu lasten lapsilisät ja jopa yksinhuoltajakorotus, jos asut ilman kumppania. Mikä tästä toisesta tekee yksinhuoltajan? Toinenkin vanhempi voi asua ilman puolisoa ja kasvattaa lapset yksin ja ei saa mitään! Reilua? 

Ja sitten, jos lähivanhempi päättää vaatia etävanhemmalta lisää rahaa niin sossuun itkeen ja otetaan etävanhemmalta lisää lähivanhemmalle!!! Vaikka lasten kustannuksella. Etävanhempi ei enää pysty ostamaan mitään ylimääräistä lapsilleen, kun pitää elättää vielä exäkin.

Vaikka etävanhempi ostaisi lapsille kalliimpia tarvikkeita kuten pyöriä ja maksaisit lasten harrastuksia, niin silti se lähivanhempi vaan voi vaatia maksamaan hänelle elatusta??? Ei nyt ihan mene taas täällä suomessa oikein.

Jos viikko/viikko periaatteella ollaan niin samat etuudet ja velvollisuudet kummallekin.
Lapset on tehty yhdessä ja kasvatetaan aikuisiksi yhdessä vaikka eri osoitteissa, mutta ilman että toinen voi kiristää toiselta rahaa vain koska lasten osoite on hänen luonaan!

Laittakaa ihmiset nimiä,  että saadaan tähän vääryyteen muutos.

Kiitos.

 

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Maikku Nojonen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?