Golfin Vermolle uusi hallipaikka

Golfin Vermo on pisimpään Suomessa toiminut golftalviharjoittelukeskus. Talviharjoitteluhalleista Golfin Vermo on myös ollut tähän asti suurin. Vuosien varella olemme tukeneet useana talvena juniorigolffareita ja golfammattilaisten harjoittelua, sekä tarjonneet tuhansille golffareille talviharjoittelupaikan.

Mm. kaikki pääkaupunkiseudun golfpainotteisten lukiolinjojen oppilaat ovat saaneet aamuharjoittelun meiltä veloituksetta. Hallissamme harjoittelivat viime talvella Suomen vierailunsa aikana myös maamme kovimman golfnimet, Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist, kuten myös monet muut.

10.11. riehuneen myrskyn seurauksena halli tuhoutui täysin. Pyydämme kaikkia golffareita mukaan vetoomukseen jotta saisimme uudern paikan entistä paremmalle golfhallille jo talvikaudelle 09/10.

Timo Berg, Golfin Vermo    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Timo Berg, Golfin Vermo voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko eläkeikää nostaa?