Hoitoalan kokemuslisät EI voi pysähtyä 11-vuoden työskentelyn jälkeen.

On jokseenkin erikoista, että hoitoalalla, otettakoon nyt esimerkiksi palkkataulukko G eli sosiaalialan palkkataulukkoa, kokemuslisiä maksetaan 5-, 8-, ja 11-vuoden työskentelyn jälkeen.

Tämän jälkeen olet palkallisesti urasi huipulla. Eli mikäli olet valmistunut esim 18-vuotiaana lähihoitajaksi, tulet saamaan maksimipalkkasi 29-vuotiaana, jonka jälkeen palkkasi pysyy jokseenkin samana aina eläkeikään asti luluunottamatta lähes mitättätömiä muutamien senttien vuosikorotuksia.

Sanoilla on helppo kertoa "mikä voi olla tärkeämpää kuin toisen ihmisen hengen pelastaminen". Näitä fraaseja voisi luetella loputtomiin. Miksei kunnioitus voi näkyä myös hoitajan tilipussissa, jonka lähtöpalkka muutenkin on muihin aloihin verrattuna hyvin pieni.

Hoitoalalla ei myöskään makseta matkakustannusten korvausta palkan päälle kuten esim. rakennusalalla.

Ehdotan, että ikälisiä maksettaisiin myös 15-, 20-, 23-, 27-, 30-, 35-, ja 40-vuoden työskentelyn jälkeen. 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Seppo Lehtovirta voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?