Espoon 7-8-vuotiaiden iltapäivätoimintaa ei saa supistaa!

2.-luokkalaisten tärkeää iltapäivätoimintaa ollaan supistamassa huomattavasti Espoossa elokuusta 2010 alkaen. Tämä koskee 7- ja 8-vuotiaita lapsia.

Iltapäivätoiminta tapahtuu koulun tiloissa tai välittömässä läheisyydessä ja on oleellisia pienille koululaisille. Iltapäivätoiminnassa on osaavat ohjaajat, välipalaa, ohjattua toimintaa ja rauhoittumista läksyjen äärellä.

Iltapäivätoiminta rahoitetaan valtion, kunnan ja vanhempien yhteisrahoituksella. Normaali vanhempien osuus on 120 EUR / kk per lapsi. Nyt Espoo on luistamassa osuudestaan.

Keräämme adressia Espoon päättäjille toimitettavaksi, jotta pienten lasten hyvinvointi ei vaarantuisi päivittäin yksin kotona vietetyn 5 tunnin takia koulu loppuu usein klo 12, ja vanhemmat ehtivät kotiin klo 17).

Viimeksi 3.2.2010 uutisoitiin, että 20% 12-22-vuotiaista suomalaislapsista ja -nuorista kokee masennusta. Lapsena yksin olemisen on tutkimuksisssa todettu olevan suuri tekijä syrjäytymiseen ja masentuneisuuteen.

Iltapäivätoiminta on yksi käytännön toimenpide, jolla pitää lasten iltapäivät turvallisina ja lisää lasten hyvinvointia ja ehkäisee tulevaisuuden ongelmia.

Vaadimme Espoon päättäjiltä selkärankaa, ja pienten koululaisten iltapäivätoiminnan jatkamista. Puolesta:

Maarit Nieminen, Laurinlahden Koti ja Koulu ry.    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Maarit Nieminen, Laurinlahden Koti ja Koulu ry. voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko taiteilijoita kouluttaa nykyistä vähemmän?