Isänmaan toivot takaisin telkkariin

Isänmaan toivot on Kummelien ja muiden loistavien suomalaistan sarjojen seurassa ehkä paras sarja mitä suomessa on koskaan tehty ja tehdään.
Sen takia me vaadimme saada Isänmaantoivot toistettavaksi uudestaan televisiossa kun siellä näyttää selvästi riittävän tilaa Ringalingeille ja soittopeleillekkin.
Tämä Adressi lähetetään tuhannen nimen jälkeen ylelle ja kaikille muille suomalaisille tv kanaville jotta he tajuaisivat tämän huutavan vääryyden.
Liity sinäkin rintamaamme ja palauta kanssamme Televisioon entisaikojen loisto. Se mikä sieltä on tänäpäivänä jo kadonnut ja kalvaa sydämiämme alinomaan.
Palauta Televisioon Isänmaan toivot!
Lyhyen infon Sarjasta löydät http://www.moskito-tv.fi/isto.htm.

Jos taas olet sarjalle täysin tuntematon toivon että laitat silti merkinnän adressiimme tai sitten pyrit tutustumaan sarjaan minkä jälkeen saatat ymmärtää miksi olemme tämän adressin laittaneet alulle. En suinkaan pyri kannustamaan ketään laittomuksiin tutustuakseen mainittuun sarjaan. Sillä sehän on laitonta.
Ja laittakaa sanaa kiertämään.

Jos on jotain kysyttävää, kehuttavaa, tai jos haluaa vain vittuilla niin Adressin alulle panijalle saa laittaa postia.

Ps. Ei muuten auta jos joku nimeltämainitsematon henkilö kirjottaa nimensä 7 kertaa joudun vain poistamaan kuusi niistä. Jos kuitenkin ihan on ihan pakko, niin kirjoittaa sitten mieluummin jotain muita nimiä seitsemän edestä niin en tajua mitään.

Antti Viljami Järvi    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Antti Viljami Järvi voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitääkö valtion tukea huippu-urheilua?