kassapalveluita ei saa lopettaa

Itä-Uudenmaan Osuuspankki on ilmoittanut lopettavansa kassapalvelut 11. syyskuuta alkaen Loviisan, Nikkilän ja Pornaisten konttoreissa. Pankissa voi asioida jatkossa vain ajan varaamalla.

Heinäkuun aikana voit allekirjoittaa Seossa, Postissa, K-Marketissa, Salessa ja kirjastossa kuntalaisadressin, jossa vaaditaan Osuuspankkia säilyttämään riittävät kassapalvelut Pornaisissa. Adressi luovutetaan kunnanhallitukselle/-valtuustolle jatkotoimenpiteitä varten.

Riitta Sihvonen:  Eikö tuota saa myös tänne nettiadressi on myös pätevä?

Rertti Runolinna: Kiitos! Tässäpä tämä nyt on myös nettiadressina.

Tässä muutamia aikaisempia kommentteja porstua fb-sivulla.

Eero Lehto: Surullinen, vallitseva ja valitettava kehityssuunta joka alkanut jo vuosia sitten. Ennen saattoi yhdessä Pornaisten "sivukylässä" olla kolmen (3) eri pankin konttorit. Toki tällä kylällä, autojakin oli tuolloin samaiset kolme (3) kappaletta. Autoistumisen ja ihmisten liikkuvuuden myötä, etäisyydet menettivät merkityksensä ja niinpä paikallisten palveluiden tuottajat vähensivät toimintaansa. Oman lisänsä toi internet, - jolloin pankkipalvelut hoidettiin kotoa käsin internetillä.

Jyrki Tervo: Pienen paikkakunnan etu pankkiasioissa katoaa kokonaan kun kaikki palvelut jäävät kasvottoman portaalin taakse.

Ritva Laine: Missä ikäihmiset, joilla ei ole tietsikkaa, hoitaa raha-asiat esim. Ensi kesänä, kun täältä ei pääse Porvooseen eikä Mäntsälään? Pitääkö matkustaa Helsinkiin?

Laura Mäkelä: Huhhuh, meinasin lapselle käydä avaamassa sieltä tilin, onneksi en ehtinyt!!

Virpi Felt: Pankki ottaa palvelumaksunsa ja nostaa niitä, mitä tilalle? Huonontuvat palvelut. 90-luvulla pankkeja piti kriisissä ihan auttaa, mitä saatiin? Suuria hohdokkaita rakennuksia, henkilökuntaa irtisanottiin, pienet pankit lopetettiin ja palvelumaksujen nakki napsahti.

Riitta Sihvonen: Jahas tätä jo odotettukin. Vaihtuu pankki Järvenpään siinä kohdin kun koko pankki katoaa ja sehän on myös ajan kysymys.

Kirsi Tamminen: Joo...palvelut otan sieltä..missä henkilökunta palvelee naamatusten henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla sekä nopeasti! Jos on kiire asioiden kanssa - niin miten nopeasti saa varattua ajan pankkiin? Menee mm. esim. asuntokaupat taikka autokaupat sivusuun lainaneuvottelujen takia:( Ihan älytöntä! Ja jonota nyt sitten ajanvaraukseen...siinä ajassa jo asiat olis hoidettu pankissa paikan päällä samassa ajassa...Joopa joo..sano Siimeksen pappa aikoinaan!

Sussu Riekkinen: Markkinaehtoista toimintaahan pankkitoiminta on. Jos asiakkaita olisi konttorissa riittänyt jonoksi asti, niin tuskin tätä suunniteltaisiin. Asiakkaat maksavat liiketoiminnan kulut, se on tietysti ihan selvä juttu, joten tehostamisella on toki toinenkin puolensa. 

Karoliina Kaasinen: Eikö kassapalvelut käsitä kaiken sen palvelun, jonka on saanut siitä tiskiltä ilman ajanvarausta? Siinä on tullut kätevästi hoidettua lasten korttiasioita, tunnuslukulistojen uudelleen avauksia ja monia muita sähköisesti tai puhelimella kankeasti ja hankalasti toimivia "pikku" juttuja.... Varsinkin lasten asioiden hoitaminen on ollut erityisen sujuvaa, kun sähköisesti pitäisi olla aina molemmat huoltajat valtakirjaa lähettämässä tms. Ja on siinä nuorempaa ja työikäistä porukkaa ovelle asti joka kerralla ollut... Käytön puutetta ei ainakaan. 

Pertti Runolinna: Kassapalveluiden käyttö on vähentynyt. Sitä kuitenkin tarvitsevat monet rajoitteiset kuntalaiset ja yrittäjiä sen puuttuminen työllistää entisestään. Pankilla tulisi olla samantapainen kansalaisten vähimmäispalveluveloite kuin sote-asioissa. Onko se tunteja / päiviä viikossa selvinnee aikanaan.

Allekirjoita tämä adressi


TAI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista sivustollamme. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Facebook
Pitäisikö maataloustukea pienentää?