Kivenlahden torille saatava lisää istumapaikkoja

Me kivenlahtelaiset ja Kivenlahden muualla asuvat ystävät tahdomme, että Espoon kaupungin viherkunnossapito lisää Kivenlahden torin penkkien määrää.

Tahdomme myös, että Espoon kaupunki suostuu vuokraamaan torilla toimivalle ravintolayrittäjälle riittävästi tilaa jotta tämä voi asettaa aukioloaikoinaan ravintolarekkansa läheisyyteen pöytiä ja tuoleja asiakkaiden käyttöön.

Torilla on ollut pitkään kesäisin melko levotonta ja asukkaat kaipaavat torille olosuhteita jotka houkuttaisivat kaiken ikäisiä asukkaita käyttämään toria mukavaan oleskeluun.

Espoon kaupunki lupaa kaikkea kunnallista toimintaa ohjaavassa Espoo tarinassaan toimia asukaslähtöisesti. Pyydämme Espoon kaupunkia lunastamaan lupauksensa ja kuulemaan asukkaiden toiveita ja näin edesauttamaan torin viihtyisyydessä ja asukkaiden kaipaaman mukavan kortteliolohuoneen luomisessa.

 

Adressi on allekirjoitettavissa 2.6.2019 saakka, jonka jälkeen se luovutetaan 3.6.2019 Kivenlahden torin viherylläpidosta vastaaville ja tonttia hallinnoiville viranomaisille.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Sinna Koivusalo voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitäisikö turkistarhaus kieltää?