Lääkitys piikistä tabletiksi

Tämän adressin tarkoituksena on edistää piikityksen vähentämistä.

Olen piikkikammoinen, tapaturmaherkkä ja rintasyövän läpikäynyt nainen 55v.

Kaikkialla sairaaloissa ja terveysasemilla törmään aina samaan asiaan. Kaikki hoito ja tutkimukset pohjautuvat piikitykseen milloin milläkin verukkeella. Siihen on tultava stoppi. En ole neulatyyny. 

Täytyykö lääkityksen olla edelleen sama, joka on ollut käytössä jo 40 vuotta. Hiljattain ortopedi Jorvissa sanoi, että heidän velvollisuus on parsia ihminen kasaan tapaturman jälkeen, lääkekokeiluja ei ole tarpeen ja / tai aikaa ja halua tehdä.

Asiaa tiedustellessa minulle kerrottu, ettei mitään uutta ole edes kehitteillä. Piikkien käyttö hoidossa on mielestäni julmaa ihmisen pahoinpitelyä. Kun ei ole oma nahka kyseessä ei ole mitään väliä miten ja mihin tökitään.

En ole asiassa yksin. Olen puhunut asiasta paljon erilaisten ihmisten kanssa. Muutoksen aika on koittanut. Vaatimus: Lääkärit ja lääketehtaat herätkää ja vihdoin alkakaa asiaan parannusta tekemään.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Maila Koskinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitäisikö turkistarhaus kieltää?