Leijonat Boikottiin

Ehdotan Leijonan Kidan pääomasijoittajien boikotointia. Suuri määrä suomalaisia on pettynyt siihen kuinka rikkaat vaikuttajat nöyryyttävät ja halventavat ahkeria suomalaisia pienyrittäjiä, jotka ovat käyttäneet jopa kymmeniä vuosia yritystensä luomiseen ja kasvattamiseen. Tätä mieltä ovat myös useat ns "oikeat" pääomasijoittajat. Nämä Leijonat "ryöstävät" hyviä ideoita itselleen pilkkahintaan ja jättävät idean "isät" nuolemaan näppejään ilman minkäälaista vaikutusmahdollisuutta. Vaikka jokainen idean esittäjä on vapaaehtoisesti osallistunut ohjelmaan, kukaan ei tiennyt etukäteen Leijonien todellista tarkoitusta hankkia itselleen lisää rikkauksia hyväuskoisten ihmisten kustannuksella. Leijonat ovat myös hyvin hanakasti viemässä hyviä suomalaisia ideoita tuotettavaksi ulkomaille esim. Kiinaan. Tämä ei todellakaan tue Suomen kansantuotetta vaan vie rahat ulkomaille ja loput ahneiden sijoittajien taskuihin. Eikö tämä myös vaikuta meidän yhteiseen ilmastoomme negatiivisesti. Kyllä suomalaisen tuotteen valitseminen ja suomalaisen tuotannon tukeminen on todellinen eko-teko jota kyseiset Leijonat eivät halua tehdä.

Leijonat ovat Lisa Sounio, Kaija Ward (Eurokankaan omistaja), Kyösti Kakkonen (Tokmannin omistaja), Eero Lehti (kansanedustaja, Lehtiyhtymän omistaja, Taloustutkimuksen omistaja), Toivo Sukari (Maskun ja Ideaparkin omistaja).

Näin ollen ehdotan että jokainen tämän adressin kirjoittaja boikotoi seuraavia liikkeitä ja lehtiä: Eurokangas, Tokmanni, Masku, Ideapark, Kaikki Lehtiyhtymän lehdet.

Itse boikotoin edelläolevia koko loppu elämäni.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Tuomas Lehtinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Kannatatko perustuloa?