Liedon kunnan myönnettävä taksikuljetus eskaria-3lk käyville Pettisissä asuville lapsille

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Liedon kunta kantaa vastuunsa turvallisesta koulutiestä ja myöntää Liedon Pettisissä asuville eskaria-3lk käyville lapsille taksikuljetuksen turvallisuus syistä.

*****************************************************************

On kohtuutonta, että pienet lapset joutuvat kulkemaan valaisematonta tietä, jossa on neljä nollanäkyvyyskohtaa, jopa 2,5km päästäkseen bussipysäkille odottamaan. Kokonaismatka koululle on n.4km.

On väärin, että kunnan turvallisuusarvion tekevät samat henkilöt, jotka päättävät kuljetuksista. Eturistiriita on härski.

On kohtuutonta, että pienet lapset joutuvat nyt odottamaan bussia vaarallisessa mutkassa, jossa ei ole bussipysäkkejä. Tai ylittämään tulevaisuudessakaan tätä vaarallista tietä.

On väärin, että näillä lapsilla ei ole tasa-arvoista mahdollisuutta koulunkäyntiin asuinpaikan sijainnin vuoksi.

On kohtuutonta, että pienillä lapsilla menee noin lyhyen koulumatkan kulkemiseen jopa yli 2 tuntia joka ikinen päivä, kun keskiverto suomalainen käyttää työmatkaansa päivässä n.45minuuttia.

Kuvalinkit:

nykyhetki http://imgur.com/PUD0CKk

tulevaisuus http://imgur.com/uRWvs5v

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Mari Partanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitääkö valtion tukea huippu-urheilua?