Lisää lattiaa liikkujille!

Oletko sitä mieltä, että sisäliikuntatiloja tarvitaan lisää? Allekirjoita tämä adressi!

Urheiluseurojen suuri haaste on sopivan salitilan saatavuus. Koulujen salit ja muut julkiset liikuntatilat eivät riitä kattamaan kysyntää. Liikkumiseen kannustetaan, mutta uusia ryhmiä on vaikea perustaa, kun toimivilta ryhmiltä pitäisi vähentää harjoitusaikaa. Uudet lajit vievät saliaikaa muilta käyttäjiltä. Koulujen kokeiden ja ylioppilaskirjoitusten sähköistyminen varaa liikuntasalit pariksi kuukaudeksi sisäliikuntakauden aikana. Useimmilla kunnilla ei ole varoja rakentaa uusia tiloja.

Lattiaa Liikkujille ry pyrkii ratkaisemaan tämän haasteen. Hanke on voittoa tavoittelematon.

Tällä adressilla vetoamme kuntapäättäjiin hallihankkeesta neuvotellessamme.

Tämän adressin allekirjoittaminen ei sido sinua mihinkään. Olet yksinkertaisesti samaa mieltä kanssamme, että salitilaa tarvitaan lisää. Jos haluat hallitalkoisiin mukaan, tutustu Lattiaa Liikkujille ry:n toimintaan nettisivullamme www.llry.fi. Voimme kertoa lisää hankkeesta, ellet kiellä sähköpostiosoitteesi käyttöä. Emme luovuta osoitteita kolmansille osapuolille.

Kiitos tuestasi!

lattia.jpg


Lattiaa Liikkujille ry    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi


TAI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista sivustollamme. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Facebook
Tulisiko lakko-oikeutta rajoittaa?