Lopetetaan MV-lehti (Terminación publicación MV)

Näyttökuva_2017-06-07_kello_15.38_.13_.png                      Estimados Europol / policia e oficial:

En Finlandia los tiempos son difíciles, una ola de migracion esta sucediendo
en todos los paises de Europa.

Yo les pido su ayuda para desmantelar un blog muy peligroso llevado acabo por Ilja Janitskin: ”mvlehti.net
"

Janitskin tiene muchos veredictos en Finlandia tales como flipar, violencia, miembro del club motociclista/criminal llamada Bandidos y Pirateria, ha acumulado un registro ilegal de 200 000 nombres etc..

Vive en Andorra, Plana del Bou, AD600, Julià de Lòria, tel +376841915 asi que es dificil para la policia finlandesa conseguir procesarlo.

El continua con discursos discriminativos, registro de data o información personal, publicando mentiras, manipulando y haciendo propaganda ultraderechista en la red.

Su mas popular texto consigió 800 000 clicks, su talento es crear odio y enojo etc.

El ha menospreciado a muchos políticos y sobretodo a mujeres. La ultima víctima es Hanna Huumonen.

Ilja Janitskin hizo su distinguído truco con imagenes procesadas. Los lectores entonces iniciarion una campaña en contra de ella. Llamadas telefónicas denigrantes y amenazantes.Y el aun puede continuar porque vive en España.

Pongo unos ejemplos al blog, el esta arruinando al público finlandes.

LINKS:

piracy:

russian piracy

NY Times Russian ”troll army” / MV-lehti

blasphemy

propaganda

racism, lies. Nurse did´t use same needle twice, and the photo is from healthcare union´s magazine.
The person in the picture is not same.

Total lie. There was nothing happening at the market parking area that day or another day.

Lie. Teemu was talking about gang rape made to his friend´s daughter. Later he did´t remember name of his friend and so. Also police did´t find any evidence.

Harassing: Jessikka was sentenced 12 years ago. She is hero in Finland because she bravely went spying
in russian troll factory. Janitskin has been nailing her over and over again because this old crime.

Racist lie. Nothing happened at the railway station that night.

Article 197/3 Image processing/politic/private photo: http://websta.me/p/1160252673372339444_1500905910

A dangerous lie about baking soda curing cancer:   http://mvlehti.net/2014/12/21/syopa-paranee-ruokasoodalla

We have 15 000 people standing behind us in this Facebookpage ”Loppu MV-lehdelle” = ”Put end to MV-magazine” https://www.facebook.com/loppumvlehdelle/?view_public_for=1697345300487099

Desafortunadamente no tengo su direccion pero aquí esta su correo electrónico:
ilja.janitskin@gmail.com

phone:  +34 693 498 531

Y su perfil en facebook: https://www.facebook.com/ilja.janitskin

MV-lehti: http://mvlehti.net/

Le agradezsco su paciencia, esta es una llamada de ayuda que concierne a miles de personas en Finlandia.

Gracias de Nuevo

Petri Viitala e finlandés ciudadano / ”Terminación publicación MV”

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lopetetaan MV-lehti

Arvoisat Europol / poliisi ja virkamiehet:

Elämme täällä Suomessa ja muualla maailmalla monella tavalla poliittisesti epävakaita aikoja, emmekä hyväksy eriarvoisuuden tietoista lisääntyvää lietsomista kaikkein heikoimmassa asemassa olevien kustannuksella. Haluamme lopettaa erittäin vaarallisen blogin, ”MV-lehti”, jota toimittaa Ilja Janitskin.

Janitskinilla on monia tuomioita ja epäilyjä Suomessa mm. huumerikos, vakava väkivaltarikos, n. 200 000 nimen laiton rekisteri (epäily), jäsenyys rikolliseen moottoripyöräkerhoon, piratismi (käsittelyssä) jne..

Janitskin asuu Andorrassa ( Plana del Bou, AD600, Julià de Lòria, tel +376841915) ,joten on hyvin vaikea saada häntä tuomittavaksi Suomeen.

Häntä syytetään/epäillään vihapuheesta, rasismista, läittoman nimirekisterin ylläpidosta, piratismista, henkilökohtaisen kuva-aineiston julkaisemisesta, häpäisevistä kuvamanipulaatioista, valehtelusta, totuuden muuntelusta, manipuloinnista, rasistisen propagandan levittämisestä, vaalitulokseen vaikuttamisesta laittomin keinoin, laittomasta rahankeräämisestä, vihanlietsonnasta sosiaalisessa mediassa.

Hänen suosituin kirjoituksensa keräsi 800 000 klikkausta ja hänellä on lahja nostattaa vihaa, juutalaisvastaisuutta ja misogynismia.

Hän on väheksynyt monia poliitikkoja, useinmiten naisia, joille hän on tehnyt äärimmäisen likaisia temppuja halventaen heitä kuvamanipulaatioilla, jotka taasen kiihdyttävät blogin lukijat vihakampanjointiin poliitikkoja vastaan.

Laitoin muutaman esimerkin koskien tätä valehtelevaa kiihoitusblogia, joka syö hyvien suomalaisten elämää ja muodostaa kahtiajaon suvaitsevaisten ja rasismiin taipuvaisten välille.

Alla Espanjan nettilaki, ja esimerkkejä pykälistä joita on rikottu.

100

Petri Viitala / Loppu MV-lehdelle https://www.facebook.com/loppumvlehdelle/?view_public_for=16973453    Ota yhteyttä adressin tekijään