Nikkarilan metsäopetuksen jatkumisen puolesta!

Nikkarilan metsäopetuksen puolesta on syntynyt laaja kansanliike Pieksämäellä. Se haluaa säilyttää metsäopinnot nykyisessä paikassa ja kehittää toimintaa.

Pieksämäki on vahva Koulutuskaupunki, joka tarjoaa nuorille ja aikuisille monenlaisia opiskelupaikkoja. Koulujen säilyminen Pieksämäellä on elinehto sille, että kaupunki säilyy itsenäisenä kuntana.

Pieksämäen kaupungin tulee tehdä aktiivista yhteistyötä Etelä- Savon koulutus Oy:n ja Mikkelin ammattikorkeakoulun kanssa opetuksen säilymiseksi Nikkarilassa.

Pieksämäen kuntapäättäjät ja virkamiehet ovat epäonnistuneet puolustamaan kaupungin etuja, nyt ollaan alistuttu siihen, että kaupunki kuihtuu ja palvelut siirtyvät Mikkeliin.  Kunnan johtaminen on vastuun kantamista kunnan asukkaiden hyvinvoinnista, paikallisesta elinvoimaisuudesta sekä kestävästä kehityksestä nyt ja tulevaisuudessa.

Nyt Nikkarilan kiinteistöjä ja 33 hehtaarin metsäpuistoaluetta ollaan lahjoittamassa ilmaiseksi Bovallius- säätiölle, kuten on jo lahjoitettu mm. Soiselän vanhainkoti ja Lukio tontteineen. Kun kaupunginhallitus  tekee päätöksiä Nikkarilan tulevaisuudesta, ehkä jo toukokuussa, niin sen tulee huomioida, että koulutuspalvelut ovat kaupungin elinvoimaisuuden perusta sekä kuntalaisten hyvinvoinnin edistäjiä. Hyvällä koulutuspolitiikalla turvataan osaamisen taso ja varmistetaan Pieksämäen säilyminen itsenäisenä kuntana sekä turvataan kaupungin työvoiman saanti.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Risto Mykkänen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Onko oikein, että asevelvollisuus koskee vain miehiä?