Oriveden nuorisotalolle tarvitaan isommat tilat

Oriveden nuorisotalo sijaitsee tällä hetkellä Säästöpankki Sinetin alakerrassa osoitteessa Keskustie 35. Tilat ovat olleet toimivat ja siistit, lukuun ottamatta kesällä 2018 tapahtunutta vesivahinkoa, jonka aikana nuorisotalo on toiminut useassa paikassa evakossa. Nyt tilat ovat kuitenkin taas käyttökunnossa.


Viime aikoina ongelmaksi on kuitenkin noussut runsas kävijämäärän nousu. Kävijämäärän kasvu on iloinen yllätys, mutta vanhat tilat ovat käyneet ahtaiksi ja epäkäytännöllisiksi. Tämä itsessään on potentiaalinen turvallisuusriski, poistumisreittien ja tiloissa olevan suositellun henkilömäärän kannalta.


Oriveden nuorisovaltuusto ehdottaa yhdessä orivesiläisten nuorten kanssa, että Oriveden
nuorisotalolle hankitaan isommat tilat, jotka palvelevat runsasta kävijämäärää paremmin. Tätä tarkoitusta mahdollistaisivat esimerkiksi tällä hetkellä tyhjillään olevat vanhan Sportian tilat, jotka sijaitsevat Säästöpankki Sinettiä vastapäätä, Keskustien toisella puolella, osoitteessa Keskustie 38.


Vaadimme Oriveden kaupungin päättäjiä pohtimaan uusia tilavaihtoehtoja nuoristotalolle, ja näin mahdollistamaan entistäkin sujuvampaa ja monipuolisempaa nuoristotalokokemusta paikkakunnan nuorille.


Tämän adressin allekirjoittaneet täysi-ikäiset henkilöt antavat tukensa uusien ja turvallisempien nuorisotilojen puolesta:


Oriveden nuorisovaltuusto    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Oriveden nuorisovaltuusto voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko maahanmuuttajien vastaanottamista ja tukemista verovaroin tiukentaa?