Orjatyöt ja orjuus lakkautettava Suomessa

Suomessa on vuonna 2012 edelleen täysin laillista pitää orjia.

Orja/ilmaistöistä käytetään nimikkeitä kuntouttava työtoiminta, työelämävalmennus ja työharjoittelu. Näihin työttömät yritetään pakottaa.  Työvoimatoimistot poistavat listoiltaan jos työtön kehtaa kieltäytyä orjatyöstä ja sossun tai Kelan korvaukset leikataan pois, näin ainakin Ylöjärvellä. Tämä väkisin poistaminen työvoimatoimiston kirjoilta rikkoo työttömän ihmis/kansalaisokeuksia, jokaisella suomalaisella kun on oikeus hakea työtä työvoimatoimistosta.  Lisäksi orjatyöhön pakottaminen on jo ihmisoikeusrikos sinänsä. Työttömät yritetään pakottaa tähän orjuuteen, eli ilmaistyöhön 9 euron ruokakorvauksella päivää kohden. Mitään muuta ei työntekijä siis saa.

Työttömän poistaminen väkisin työvoimatoimiston asiakkuudesta ja kirjoilta myös vääristää Suomen työttömyystilastoja pahasti.

Onko tällä tukien leikkaamisella sitten tarkoitus ajaa ihmisiä rikollisuuteen?

Koska köyhät lapsiperheet eivät tule toimeen jos heidän Kelan tuki ja/tai toimeentulotukensa poistetaan, silti moraalittomat sosiaalityöntekijät ja työvoimatoimiston virkailijat yhdessä poistavat työttömän ja perheen tuen jos vapaa valkoinen ihminen kieltäytyy lähtemästä orjuuteen.  Varsinkin Ylöjärvellä tälläistä tapahtuu paljon ja köyhät lapsiperheet ovat sen vuoksi suurissa taloudellisissa vaikeuksissa. Ylöjärven perusturvakeskus ja työvoimatoimisto ovat yhdessä poistamassa hyvin köyhien ihmisten tukia, vain jos kieltäytyy lähtemästä ihmisarvoaan loukkaavaan orjuuteen.

Minä ja kaikki allekirjoittaneet vaadimme että kaikki nämä orjatyön muodot poistetaan Suomesta, poislukien opiskeluun pakollisena sisältyvän työharjoittelun. Vaadimme että kuntouttava työtoiminta, työelämävalmennus ja opiskeluun kuulumaton työharjoittelu poistetaan Suomesta koska ne loukkaavat suomalaisten ihmis- ja kansalaisoikeuksia.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Aki Saarikoski voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko yritystukia vähentää?