Pakettiautosta matkailuautoksi. Omamassalain alentaminen takaisin aikaisempaan 1875 kg.

1.7.2018 on määrätty laki että jos haluaa muutoskatsastaa pakettiauton matkailuautoksi tarvitsee auton omamassan olla vähintään 2500 kiloa. Sitä kautta on tehty lähes mahdottomaksi vähävaraisten ja normaalituloisten saada muutettua normaalit isot pakettiautot matkailuautoksi.

Suurinosa isoista pakettiautoista painaa omamassaltaan 2000 kilon molemmin puolin mutta ei lähelläkään 2500 kiloa. Vain muutamia isoja pakettiautoja löytyy jotka ovat omamassaltaan yli 2500 kiloa. Tämä lakimuutos aiheutti sen että vain hyvätuloisilla on varaa ostaa näitä erikois isoja pakettiautoja. Onko se oikein?

Laki pitäisi muuttaa takaisin siihen alkuperäiseen 1875 kiloon jotta kaiken tuloisilla olisi oikeus ja myös varaa rakentaa normaalista isosta pakettiautosta itsellensä matkailuauto.

Allekirjoittakaa tämä jos olette samaa mieltä ja haluatte tähän lakiin muutosta!


Pettynyt rikkaiden määräämiin lakeihin.    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Pettynyt rikkaiden määräämiin lakeihin. voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö Suomen myöntää Edward Snowdenille turvapaikka?