Pasila TV- Sarja jaksot ennakkoon!

Pasila on tietokoneella animoitu piirrossarja. Sarja käsittelee Pasilan poliisien arkea satiirisesti. Sarjan tekijät koostuvat pääasiassa suositun Itse valtiaat -sarjan tekijöistä. Sarjan kohdeyleisönä ovat aikuiset.

Sarja oli alun perin suunniteltu yhden tuotantokauden mittaiseksi 12-osaiseksi minisarjaksi, mutta sarjan viimeisen jakson esityksen jälkeen toukokuussa 2007 verkkoon perustettu adressi keräsi noin puolen vuoden aikana yli 600 nimeä. Mahdollisesti tämän adressin perusteella sarjaa päätettiin jatkaa. Vanhoja jaksoja ole mahdollista katsoa enää Pasilan sivuilta. Sivut avataan vasta, kun uudet jaksot alkavat. Toisen tuotantokauden alkamiskohta luultavimmin sijoittuu vuodelle 2008. (WIKIPEDIA)

Pasila sarjan jaksot ovat myöhästyilleet oikein urakalla. Siispä toivomme että nettisivut avattaisiin jälleen ja jaksot lisättäisiin sinne siinä järjestyksessä kun ne saadaan valmiiksi. (Niiden piti olla Helmikuussa 08- valmiita) Toivottavasti adressilla saamme YLE:n huomaamaan ihmisten kiinnostuksen Pasilasta.

Joonatappilainen Kukkakakkelipöö    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Joonatappilainen Kukkakakkelipöö voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Onko oikein, että asevelvollisuus koskee vain miehiä?