Poroäidit, naiset ja tyttäret porotalouden puolesta

Osallistukaa poronaisten, äitien ja lasten kanssa yhtenäiseen rintamaan vastustamaan valtiovallan harjoittamaa petopolitiikkaa.

Porotalous käsittää poromiesten lisäksi perheet, joihin liittyy myös naiset ja lapset. Meidän tekemää työtä ei vain kukaan tahdo muistaa ja poronhoitajan perhe jää usein unholaan päätöksiä tehdessä.

Valtion tekemä leikkaus petokorvauksista vie lähes neljäsosan pois myös meidän lompakosta. Petopolittiikka hiljaisesti hyväksyy meidän pääoman käyttämisen valtion petojen ruokkimiseen.

Korvaukset menetyksistä ovat vain nimellisiä, sillä petojen tappamat porot tekevät porojen jalostuksen lähes mahdottomaksi ja lisätyötä raatojen etsimisen takia. Perheissä välit kiristyvät.

Me äidit olemme oikeasti huolissamme perheistämme. Miten tämä voi jatkua näin?

Tulkaa tukemaan meitä, jotta Suomessa olisi myös tulevaisuudessa meidän lapsillamme poroja ja mahdollisuus toimia porotalouden parissa.

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Satu Palosaari voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko maahanmuuttajien vastaanottamista ja tukemista verovaroin tiukentaa?