Rovaniemen kaupungin puututtava Esperin toiminnassa havaittuihin epäkohtiin

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Rovaniemen Kaupunki palveluntilaajana puuttuu Esperi Care Oy:n toiminnassa havaittuihin epäkohtiin välittömästi.

Esperin toimintatakulttuuriksi näyttää muodostuneen se, että KAIKKI vakituiset työntekijät irtisanotaan ja korvataan tuntityöläisillä.

Tällä järjestelyllä mahdollistetaan se, että silloin, kun yksikköön tehdään ennalta ilmoitettu tarkastuskäynti, töissä on juuri se määrä henkilöstöä kuin edellytetään. Muulloin mennään reilulla alimitoituksella.

Oheinen mielipidekirjoitus, https://www.lapinkansa.fi/mielipide/lukijalta-esperi-vaaristelee-asioita-200755227, kertoo omaisten tuskasta. Vaikka tässä kirjoituksessa käsitelty yksikkö ei sijaitsekaan Rovaniemellä, Kevätportissa on viime aikoina ollut samankaltaisia puutteita sen jälkeen, kun tuo yksikkö päätyi Esperi Care Oy:n omistukseen.

Valvonta tulisi toteuttaa yhteistyössä omaisten kanssa siten, että Kevätportin toimintakulttuuri olisi sitä, mitä asukkaille ja heidän omaisilleen ja ystäville on luvattu.

Lisäksi, mikäli valvonnalla halutaan saada näkyviä tuloksia, viranomaisten käynnistä ei saisi ilmoittaa koskaan etukäteen vaan aina pitäisi mennä ns. "siviilit päällä".

Tässä yhden Kevätportin asukkaan äidin kokemuksia Esperi Care Oy:stä

https://terhivanha.fi/pirstoutunutta-arkea-huojuvissa-taloissa/


TAI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista sivustollamme. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Facebook
Kannatatko ydinvoiman lisärakentamista?