Salatut elämät- sarja Dvd-Bokseille!

Super suosittu Salatut Elämät ''salkkarit'' -televisiosarja on tullut mtv3-kanavalla vuodesta 1999. Se on yksi tv:n suosituimpia sarjoja Suomessa. Sitä saattaa seurata päivittäin jopa miljoona katsojaa. Mutta salkkareista on luvassa jatkoa vain 2010 vuoteen asti. Mutta entä jos sarja ei jatkukkaan sen jälkeen? Tai uusi sopimus allekirjoitetaan ja sarja jatkuu pari vuotta ja sitten loppuu? Monelle tulee ikävä Salkkareita, mitä he ovat saattaneet seurata jopa 11 vuotta. Mutta entä sen jälkeen? Mitä ihmiset katsovat 19.30-20.00?

Elikkä siis ideanani on tehdä Adressi siintä, että Salkkareista saataisiin dvd-boksit. Varmasti moni muukin sitä toivoo. Elikkä jos haluat Salatut elämät -sarjan Dvd-bokseille, nii allekirjoita tämä adressi. Kun nimiä on mielestäni riittävästi, niin lähetän tämän Salatut Elämät -Tekijätiimille ja Mtv3 kanavajohtajalle.

Kiitos etukäteen=)

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Natalia Virtanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitääkö valtion tukea huippu-urheilua?