Siilitielle liikennevalot tai alitunneli koulutietä turvaamaan

Helsingin Herttoniemessä on yhdistetty kaksi alakoulua - Herttoniemen ala-asteen koulu ja Siilitien peruskoulu. Uutta koulua varten on niin ikään yhdistetty kaksi oppilaaksiottoaluetta. Uuden koulun nimi on Hertsikan ala-asteen koulu.

 

Vanhemmille kerrottujen suunnitelmien mukaan syyslukukaudesta 2015 alkaen ainakin osa Siilitien koulun nykyisistä oppilaista siirtyy opiskelemaan entisen Herttoniemen ala-asteen koulun tiloihin. Samoin osa entisen Herttoniemen ala-asteen koulun vanhalla oppilaaksiottoalueella asuvista ekaluokkalaisista aloittanee opintiensä entisen Herttoniemen ala-asteen koulun sijaan entisen Siilitien peruskoulun tiloissa.

 

Kahden koulurakennuksen välisen koulutien poikki kulkee Siilitie, jolla on tavanomaisen autoliikenteen lisäksi runsaasti raskasta liikennettä – rekkoja ja busseja. Talvisin eri puolilta Helsinkiä saapuvat lumenkuljetusrekat lisäävät liikennettä merkittävästi. Siilitien ja Kettutien kulmaan on myös tulossa täydennysrakentamista. Rakennusprojekti lisää Siilitellä entisestään raskasta liikennettä.

 

Entisestä Siilitien peruskoulusta Herttoniemen ala-asteen kouluun siirtyvien pitää koulumatkallaan ylittää vilkkaasti liikennöity Siilitie. Samoin Siilitien ylitys on edessä niillä ekaluokkalaisilla, jotka vanhojen oppilaaksiottoalueiden mukaan olisivat aloittaneet koulunsa Herttoniemen ala-asteen koulussa, mutta yhdistymisen jälkeen menevätkin Siilitien kouluun.

 

 Me allekirjoittaneet toivomme Siilitielle alitunnelia tai liikennevaloja turvaamaan näiden oppilaiden koulutietä.

 

 Tämä adressi toimitetaan Helsingin kaupungin opetusvirastoon ja kaupunkisuunnitteluvirastoon 31.3.2015.

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Johanna Laisaari voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitäisikö maataloustukea pienentää?