Touhutalo Janakkalaan

Tämän adressin allekirjoittajina toivoisimme, että Janakkalaan saataisiin oma, esim. HopLop:in tai Huimalan hengessä toimiva, "puuhamesta". Asiaan liittyen on ollut keskustelua sosiaalisen median kanavalla kuntavaalien 2017 alla.

Päätaajamina Janakkalassa ovat Tervakoski ja Turenki, joiden alueella ainakin Turengin keskustassa voisi löytyä touhutalon toiminnalle sopiva liiketila. Tervakosken keskusta-aluettakin pidetään mahdollisena, jos vaan sopiva liiketila löytyy.

"Puuhamesta"-asiaa on alettu selvittää ensin HopLop-ketjun kanssa ennen pääsiäistä 2017.  Tarpeen tullen selvitämme myös muita vaihtoehtoja.

Tämä adressi on mahdollista allekirjoittaa toukokuun 2017 loppuun saakka.  Allekirjoitettua adressia tullaan näyttämään eri alan yrittäjille, jotta pystyttäisiin osoittamaan Janakkalan ja lähialueiden asukkaiden mielenkiinto "puuhamesta-asiaa" kohtaan.

Allekirjoita tämä adressi


TAI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista sivustollamme. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Facebook
Pitäisikö kansanedustajien palkkaa nostaa?