Tuupovaaran Nuorisotaloa ei saa myydä.

Me allekirjoittaneet vaadimme Joensuun kaupungin virkahenkilöitä ja päättäjiä perumaan välittömästi kaikki suunnitelmat Tuupovaaran Nuorisotalon myymiseksi.

Tuupovaaran Nuorisotalo on säilytettävä tuupovaaralaisten käytössä, eikä sitä saa myydä.

Talo on rakennettu pääasiassa lahjoitusvaroin ja tämän takia on kunnioitettava lahjoittajien tahtoa ja ylläpidettävä perinteitä.

Talo on Joensuun kaupungille edullinen ylläpitää, kulut vain 18.000 €/vuosi ja vuokratulot pelkästään nuorisopalvelulta ovat 42.000€/vuosi.

Talolla on tällä hetkellä asukaslukuun nähden runsaasti käyttäjiä ja monenlaista toimintaa; tila on nuorison kokoontumis- ja harrastuskäytössä, siellä harrastetaan myös pilatesta, bocciaa, kunto- ja lavatanssia, sekä se toimii eri yhdistysten ja järjestöjen, sekä kaiken ikäisten kokoontumispaikkana,  toimintaa vielä kehittämällä ja monipuolistamalla  on mahdollista saada käyttäjiä huomattavasti enemmän. 

Talon ympäristö ja maa-alueet ovat kunnan omistuksessa ja ovat tarkoitettu virkistys-, urheilu-, kuntoilu-, liikunta- ja kulttuuritoimintaan. Talon vieressä on urheilukenttä ja kentän käyttäjät tarvitsevat talossa sijaitsevia tiloja. Samoin erilaiset tapahtumat tarvitsevat talon tiloja, WC, keittiö, saunaosasto, näyttämö, juhla- / urheilusali, tanssisali, putka ja paikoitusalueet.

Talon välittömässä läheisydessä on talkoilla rakennettu kesäteatteripaikka, jonka  rakentamisesta tulee ensi kesänä kuluneeksi 40 vuotta. Kesäteatterin sijainti oli suunniteltu siten, että sateen sattuessa teatteriesitys voitiin pitää sisätilassa Nuorisotalon näyttämöllä, samoin teatteriyleisön pysäköinti  tapahtui Nuorisotalon pysäköintialueilla.

Talon pihapiirissä on uusi ajanmukainen matonpesupakka.

Talo on hyvin rakennettu, monikäyttöinen ja ikään nähden hyvä kuntoinen.

Tällä hetkellä Nurisotalossa olevien toimintojen siirtäminen toisaalle on mahdotonta, koska sopivia tiloja ei ole kohtuullisen matkan päässä.

Tuupovaaran Nuorisotalon kohtalon hetki on 13.12.2023, jolloin aiotaan päättää myymisestä, joten adressin toimittamisella on kiire.

Adressi toimitetaan Joensuun kaupungin päättäjille marras-joulukuun vaihteessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Mauri Kekkonen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…