Uusi koirapuisto Pieksämäelle

Me allekirjoittaneet toivomme, että Pieksämäen  kaupunki osoittaisi maa-alueen  koirapuistolle, sekä rakennuttaisi koirapuiston, yhteistyökumppanina voisi toimia Pieksämäen Seudun Liikunta ry. Koirapuiston sijainniksi ehdotetaan Pieksämäen ydinkeskustan tuntumasta Nokkalasta löytyvää paikkaa, jolloin koirapuiston tavoitettavuus olisi hyvä. Suunnittelu- ja rakennusvaiheessa voidaan käyttää asiantuntija-apuna paikallisia koiraharrastajia, joista löytyy tarvittaessa talkoovoimaa myös koirapuiston osittaiseen ylläpitoon. Koirapuiston käyttäjät pitävät itse huolta alueen siisteydestä. Pieksämäki antaisi hyvän esimerkin siitä, miten kuntalaisten tarpeet otetaan huomioon perustamalla kunnollisen kohtaamispaikan koiran omistajille. Pieksämäen seudulla on paljon koiria ja koiranulkoiluttajia. Koirapuisto on perustamiskustannuksiltaan varsin edullinen hanke kuntalaisten viihtymisen ja yleisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Koirat ja koirapuistot kuuluvat olennaisena osana nykyaikaiseen kaupunkikulttuuriin ja useissa  kunta- ja kaupunkikeskuksissa on jo koirapuistoja. Suomesta löytyy 333 koirapuistoa, mm. Varkaudesta, Mikkelistä, Jyväskylästä ja Kuopiosta.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Risto Mykkänen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannattaisiko Suomen liittyä Natoon?