Villi Pohjola DVD:lle!

Tämä hieno tv-sarja, alkuperäisnimeltään Northern Exposure pitäisi saada Suomen markkinoille DVD:nä.


Wikipediasta löytyvässä artikkelissa sarjasta kerrotaan näin:

"Villi Pohjola (Northern Exposure) on yhdysvaltalainen draamakomediallinen televisiosarja. Sitä tuotettiin vuosina 1990-1995 kuusi kautta ja yhteensä 110 jaksoa. Sarjan luojana, kirjoittajana ja tuottajana toimi David Chase, joka myöhemmin loi Sopranos-sarjan.

Sarjaa kerrotaan newyorkilaisen lääkärin, Joel Fleischmanin (Rob Morrow) näkökulmasta. Hän joutuu työskentelemään kuvitteellisessa Cicelyn pikkukaupungissa Alaskassa neljän vuoden ajan maksaakseen opintovelkansa takaisin. Sarja keskittyi alun perin Fleischmanin urbaanin ajatusmaailman ja paikallisen rennon kyläyhteisön yhteentörmäykseen, mutta painopiste siirtyi sarjan kehittymisen myötä henkilöhahmoihin yleisesti.

Sarjaa ei kuvattu Alaskassa, vaan pääosin Roslynin pikkukaupungissa, Washingtonin osavaltiossa.

Sarjan jatkuvat unijaksot ja vahva kuvallisuus muistuttavat lapsille sopivaa versiota Twin Peaksistä, joka jopa kuvattiin samaisella alueella.

Sarja esitettiin Suomessa alun perin 1990-luvun alkupuolelta vuoteen 1996 ja jälleen uusintana vuonna 2000.

Henkilöhahmot
Joel Fleischman (Rob Morrow)
Maggie O'Connell (Janine Turner), itsenäinen ja itsepäinen pilotti, jonka kaikki poikaystävät ovat kuolleet oudoissa tapaturmissa. Hänen suhteensa Joeliin on oppikirjaesimerkki viha-rakkaus-suhteesta.
Maurice Minnifield, eläkkellä oleva astronautti.
Holling Vincoeur, baarin pitäjä."


Monille on jäänyt varmasti mieleen myöskin tunnusmusiikki, jossa hirvi käveli kadulla.

Eli sarjan ystävät, laittakaahan nimiä adressiin. Kun nimiä on tarpeeksi, adressi lähetetään MTV3:lle, Subtv:lle ja Finnkinolle jotta julkaisusta päättävät tahot näkevät sille olevan kysyntää.


21.9.2009: Olen vaihtanut sähköpostiosoitettani joten jos tunnet tarvetta lähettää minulle palautetta liittyen tähän adressiin, lähetä se tähän osoitteeseen: Karri.Juntunen@gmail.com

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Karri Juntunen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö taksi- ja apteekkilupien määrän rajoittamisesta luopua?